3 skreddersydde boligrenoveringer perfekt å gjennomføre denne høsten

Når de lyse og varme kveldene begynner å bli sprø høst netter, vil mange av oss glede seg til å bruke tid på å få koselig hjemme. Og ikke bare det, å legge til en koselig plass som du ser frem til å tilbringe tid i eller rundt er en fin måte å forbedre humøret ditt og ditt hjem i de kaldere månedene.

I følge Simon Tcherniak, seniordesigner hos premium-møbelmerket, Neville Johnson, er det like viktig å oppdatere møblene dine for å gjenspeile sesongklokken som å endre fargen på hjemmetilbehøret ditt.

"I tillegg til å øke ditt mentale velvære og gi energi til kjærligheten du har til hjemmet ditt, skaper det også et gjestevennlig rom og legger til umiddelbar wow-faktor ved hvert besøk," forklarer Simon. «Tilpassede møbler kan være en fantastisk måte å renovere hjemmet ditt på, klar for sesongmessige endringer. Frisk og skreddersydd design, med pop i varme farger vil umiddelbart forvandle et lyst og luftig rom til et ultrakoselig hjem som er klart for underholdning.'

Her er tre skreddersydde renoveringer som vil garantere gjestenes misunnelse gjennom høsten, vinteren og utover. Det beste av alt er at du ikke engang trenger et helt rom...


En familie bagasjerom

Med tillegg av tunge vinter kåper og tykke jakker, pluss støvler, paraplyer og luer og skjerf, nå er det på tide å begynne å tenke på hvordan du oppbevarer disse varene effektivt.

familie bagasjerompinterest-ikon
Neville Johnson

Å ha et dedikert bagasjerom, med rikelig med hyller og lagringsplass, gjør det mye enklere å holde rot i kaldt vær. Skjulte kleshyller eller cubby-hull for å oppbevare sko og støvler jobber for å holde plassen organisert og dermed skape en beroligende plass som ikke er kaotisk å se på. For mindre rom, se etter å bruke en alkove eller høyskap, hvis mulig.

En skreddersydd walk-in-garderobe

Hvis du har en tom boks rom av selv et skap for de mer kompakte plassene, gjør det til en walk-in garderobe designet med dine behov i tankene kan umiddelbart forvandle hjemmet ditt. Dette er et flott sted å introdusere farger også. Fra mørkt rosa til rolig blågrønn, personliggjør plassen din med favorittskyggen din for å gjøre den virkelig unik, og et rom du vil elske å tilbringe tid i i mange år fremover.

rosa walk in garderobepinterest-ikon
Neville Johnson

Praktisk sett, for en walk-in-garderobe, sørg for å ta hyller (en kombinasjon av åpne og lukkede) opp til taket for å skape en illusjon av en større plass. Og ikke forsøm belysningen – bruk spotlights for å legge til litt drama og fremheve nøkkelstykkene dine.

House Beautiful Paint Collection: Think Pink
Hus Vakker Matt Emulsjonsmaling TP.18
Hus Vakker Matt Emulsjonsmaling TP.18
35 ¥ på Homebase
Kreditt: House Beautiful
Hus Vakker matt emulsjonsmaling TP.20
Hus Vakker matt emulsjonsmaling TP.20
35 ¥ på Homebase
Kreditt: House Beautiful
Hus vakker matt emulsjonsmaling TP.22-
Hus vakker matt emulsjonsmaling TP.22-
35 ¥ på Homebase
Kreditt: House Beautiful
Hus Vakker matt emulsjonsmaling TP.24
Hus Vakker matt emulsjonsmaling TP.24
£35 på Homebase
Kreditt: House Beautiful
Hus Vakker Matt Emulsjonsmaling TP.26
Hus Vakker Matt Emulsjonsmaling TP.26
35 ¥ på Homebase
Kreditt: House Beautiful

Et vinylrom

Musikkelsker? Hvorfor ikke vurdere å lage et vinylrom i hjemmet ditt? Mens salget av vinylplater har økt i årevis, konkurrerer med normen for digitale nedlastinger og streaming, er behovet for emosjonelle rømningsrom i hjemmet har også vokst i popularitet; en ny boligdesigntrend som et resultat av pandemien. Så lag musikkrommet du drømmer om ved å gjøre om en boks eller et ekstra rom til et rom for oppbevaring kjære plater, pluss platespilleren din og annet musikkutstyr, eller til og med for å vise eller spille en musikal instrument.

vinyl platerpinterest-ikon
Tim Kowalewski / EyeEm//Getty bilder

Vurder åpne hyller for å vise frem favorittartistene og -albumene dine, lukkede skap for å skjule ledninger og teknologi, eller bruk innebygde stiger for å gjøre det enda enklere å finne den perfekte plata. For innredning, velg en komfortabel lenestol eller loveseat, og en sidebord.

Men hvis vinyler ikke er noe for deg, hvorfor ikke lage et hjemmebibliotek i stedet for å lagre noen av favorittbøkene dine.

Følg Vakkert husInstagram.


Lagringsredigering
Hornton lagringsenhet
Hornton lagringsenhet

Nå 25% rabatt

£157 hos Garden Trading
Marlborough kabinett
Marlborough kabinett

Nå 25% rabatt

£187 hos Garden Trading
Kork sammenleggbar oppbevaringsboks
Dunelm Cork sammenleggbar oppbevaringsboks

Nå 37% rabatt

£5 på Dunelm
Arras 2-dørs garderobeskap
Arras 2-dørs garderobeskap
£153 på Wayfair
Matilda Eco Velvet Sammenleggbar Oppbevaring Ottoman
Dunelm Matilda Eco Velvet Sammenleggbar Oppbevaring Ottoman

Nå 39% rabatt

£109 på Dunelm
Toups 3-dørs skyvegarderobe
Toups 3-dørs skyvegarderobe
£720 hos Wayfair
Penelope Grey Tallboy
Dunelm Penelope Grey Tallboy
£129 på Dunelm
Modulær Fulton 3-hylle bred hylleenhet
Dunelm Modular Fulton 3 Hylle Bred Hylleenhet
£208 på Dunelm