7 beste tredemøller for hunder for å holde valpen i form

instagram viewer

Du kan ta hunden din på tur, men en tredemølle for hunder er en fin måte å holde den pelskledde vennen din i form og kontrollere vekten, spesielt hvis det regner/snøer eller er ekstra varmt ute. Vi elsker denne fordi den har plass til hunder opp til 179 pund, er superstøysvak når den er i bruk, og kommer med tilpassede løpeprogrammer. Det beste av alt er at den brettes sammen slik at du kan oppbevare den diskret når du ikke bruker den.

Alt du trenger for å gi ditt små og mellomstore kjæledyr en god løpetur er innebygd i denne Goplus tredemøllen. Du kan foreta justeringer med en fjernkontroll uten å forstyrre kjæledyret ditt, den store LCD-skjermen er lett å lese på lang avstand, og flere hastigheter holder dem i bevegelse og sunne.

Med en vektkapasitet på opptil 176 pund er dette den ideelle tredemøllen for større hunderaser som tåler å bruke litt vekt her og der. Sikkerhetsskinnene på hver side hjelper til med å holde hunden på sporet, og om nødvendig kan du enkelt feste et bånd til toppskinnen for å hjelpe dem til å føle mer som om det er en tur ute.

insta stories

Gi valpen din et helt eget hjul i hamsterstil med dette innovative tredehjulet. Denne gir en ubegrenset løpeflate for hunden din å gå eller løpe, og de kan bruke den på egen hånd når du ikke er hjemme, så dette er ideelt hvis du jobber fra et kontor, er på ferie eller bare tilbringer mye tid borte fra hjemmet ditt i løpet av dag. Den er UV-bestandig, så den kan brukes både innendørs og utendørs, og den har en løpematte for komfort.

Hundetdemøller kan bli dyre, men denne balanserer funksjon med kostnad. PETSITE hundetredemølle er egnet for små og mellomstore hunder, har LCD-skjerm og fjernkontroll, og tilbyr 12 moduser og flere hastigheter. Tredemøllen har også en sikkerhetsnøkkel på tredemøllen, og nødstoppknapp på fjernkontrollen.

For hunder opp til 88 pund er denne slitesterke kjæledyrtredemøllen et flott alternativ for kjæledyr i alle størrelser. Det er en båndkrok, men denne åpne banedesignen fungerer bra for kjæledyr som kan flippe ut av den innebygde følelsen til noen andre tredemøller.

Du og hunden din kan trene med denne 2-i-1 tredemøllen. Tredemøllen er egnet for kjæledyr og mennesker, med en vektgrense på 300 pounds. Den har flere hastigheter, en fjernkontroll og et slankt tredesign som ikke vil være et sår i hjemmet ditt. Hvis du foretrekker å holde den ute av syne når den ikke er i bruk, gjør innebygde hjul oppbevaring enkelt.

Mary O'Brien er en handelsredaktør for Hearst Magazines med base i Nord-Virginia. Når hun ikke leter etter de beste tilbudene og shoppingtrendene, er hun overkoffeinfylt med nesen i en bok.

Sienna er seniorredaktør i Hearst. Hun bor i Montecito, California med mannen sin og to små.