Rightmove avslører de 5 mest viste egenskapene i 2022

instagram viewer

Dette verneverdige hjemmet i Chippenham, Wiltshire, er Rightmoves mest viste eiendom i året. Med åtte soverom, syv bad og flere andre bygninger, er det en skikkelig hodesvinger. I tillegg ble den også brukt i scener fra BBC Stolthet og fordom TV-serier, noe som gjør den ekstra spesiell.

Denne eiendommen er for tiden på markedet for £5 000 000 med Woolley & Wallis via Høyrebevegelse.

Beskrevet som et moderne mesterverk, inkluderer dette moderne herskapshuset i Highgate en glassheis til hver etasje, sin egen svømmebasseng, en 4400 kvadratmeter stor stabshytte, tennisbaner, treningsstudio, biljardrom og en garasje stor nok for fire biler. Vi kan alle drømme...

Denne eiendommen er for tiden på markedet for £35.000.000 med Sotherby's International via Høyrebevegelse.

På markedet for £4 millioner, er dette luksuriøse hjemmet virkelig fantastisk med glitrende utsikt over bukten. Beliggende i en misunnelsesverdig posisjon i det sørlige Cornwall-området i Carlyon Bay, kommer det komplett med åtte soverom, et treningsstudio og underholdningsrom, svømmebasseng og privat treningsstudio.

insta stories

Denne eiendommen er for tiden på markedet for £4 000 000 med Lillicrap Chilcott via Høyrebevegelse.

Over i Hale Barns, Altrincham, har dette viltvoksende frittliggende herskapshuset fem doble soverom og bad, fire hovedmottaksrom, et moderne kjøkken, uberørt hage, kinosal og et eget stort treningsstudio. Et av de fineste husene som er tilgjengelig for øyeblikket, det kommer også med en sikker gated inngang, rikelig med off-road parkering foran, og en vedlagt dobbel garasje.

Denne eiendommen er for tiden på markedet for £4,25 millioner med Gascoigne Halman via Høyrebevegelse.

"Denne luksuriøse eiendommen i Nord-London er drømmen for alle som ønsker å kombinere kjas og mas i bylivet med litt privatliv og plass," sier Rightmove. "For alle som trenger spill og underholdning i drømmehjemmet, kommer den til og med med sin egen bowlingbane."

Denne eiendommen er for tiden på markedet for £19 995 000 med Statons via Høyrebevegelse.

Følg Vakkert husInstagram.


Lisa Joyner er Senior Digital Writer ved House Beautiful UK og Country Living UK, hvor hun er opptatt med å skrive om hjemmet og interiør, hagearbeid, hunderaser, kjæledyr, helse og velvære, landskapsnyheter, inspirasjon til små rom og de hotteste eiendommene på markedet.