8 beste hengestoler

instagram viewer

Gi boho-vibes til stuen eller uterommet med denne rimelige makrame-hengestolen. Den ser kanskje lett ut, men takket være en solid jernramme og håndvevde bomullstau er denne husken overraskende slitesterk.

Ikke bekymre deg for å måtte pakke denne hengestolen når det regner: Putetrekket kan tåler all slags vær, er motstandsdyktig mot falming og kan enkelt vaskes ved å legge den i tøyet maskin.

Denne frittflytende stolen kommer med en lang kjede slik at du kan henge den hvor som helst; men fordi rammen er vanntett, er den spesielt perfekt for terrassen eller verandaen.

Inspirert av skisser fra 50- og 60-tallet, er denne hvite rottingstolen den beste måten å bringe et snev av rivieraen til uterommet ditt. Det ultra-holdbare AluRattan-materialet gjør det i stand til å tåle alle værforhold.

Funnet: Den koseligste hengestolen på markedet, komplett med en overdimensjonert bomullspute. Den kan holde opptil 264 pund og fungerer for både innendørs og utendørs områder.

Heng denne enkle kurvrammen opp i et solfylt hjørne av hjemmet ditt for å skape den perfekte beroligende lesekroken. Bare sørg for å merke seg at kjeden selges separat - gå til din lokale jernvarehandel for et solid, rimelig alternativ for å samle det hele.

insta stories

Lucia Tonelli er assisterende redaktør i Town & Country, hvor hun skriver om kongefamilien, kultur, eiendom, design og mer.