De 50+ beste lekene for barn i alle aldre

instagram viewer

De har akkurat begynt å finjustere hva de liker og ikke liker. Disse alternativene, som også er kontrollert for sikkerhet, vil hjelpe barna å utforske interessene deres mens de også lærer.

Barn kan bruke denne leken til øv på farger, tall og telling. Boblene er nummerert fra én til ti på engelsk, spansk, tall og hevede prikker, og hver boble gir en tilfredsstillende pop når du skyver den inn. Dette er en 2020 God rengjøring Toy Award-vinner for sin evne til å glede.

Det er tre måter å lage lyder på med dette 2020 God rengjøring Vinner av leketøysprisen: Småbarn kan slå på ham med en trommestikke, rasle med finnene eller riste opp perlene i magen hans.

Når de små lager mesterverkene sine med dette klassiske kunstsettet, kan de lage et stort rot uten å bekymre seg, siden malingen er vannbasert og vaskbar. Geni!

Dette interaktive slottet bringer Elsa og Olaf til live med lys, lyder og skjulte overraskelser å avdekke. I tillegg er den flott for barn som ønsker å høre «Let It Go» igjen og igjen.

insta stories

Foreldre har alltid stolt på 100-ordsbøker for å utvide småbarnets ordforråd, og denne versjonen fra LeapFrog tar ting til neste nivå. De interaktive sidene si ordene, lag lydeffekter og kom med morsomme fakta på både engelsk og spansk. Du kan også få disse skreddersydd til spesifikke interesseområder, for eksempel 100 Animals Book, som var en God rengjøring Vinner av Toy Award 2020.

Dette barnevennlige "nettbrettet" hjelper pjokk med å øve på ABC-ene og 1, 2, 3-ene. Den tilbyr flere spillemoduser for pedagogisk moro.

Disse myke, stablebare Baby Shark-lekene ble umiddelbart utsolgt etter debuten. Nå er de tilbake på lager, så få dem mens du kan! De spille fire vers av den offisielle melodien når den klemmes.

Barndomsfavoritten er tilbake, men nå mer interaktiv enn noen gang med en animatronisk munn som synkroniserer med talen hans og lyser opp LED-øyne. Han også kan kobles til en app slik at barna kan lese og synge sammen med ham.

Denne lille mikseren ble bygget med tanke på små hender, og plastbiten vil ikke knuse hendene hans under spilling. Den stimulerer fantasi og finmotorikk mens han prøver å komme opp med nye «oppskrifter».

Hvis hun insisterer på at hun er klar til å gå på veien, er denne trehjulssykkelen holdbart laget av stålkonstruksjon og gummidekk. Det bakre trinnet gjør det enkelt å tråkke av og på og det justerbare setet vokser som hun gjør.

Denne transformerende bobilen handler om å la Barbie lade opp etter en lang dags arbeid. Settet inneholder en dukke, valp, tilbehør og guidede meditasjonsøvelser.

Ved å trykke på en knapp, denne Batmobilen forvandles fra vanlig kjøretøy til kampmodus rett foran øynene hans. Han kan også bruke fjernkontrollen til å skyte ut prosjektiler under kamp.

Dette lastebil- og bilsettet er bra for både innendørs og utendørs lek. I tillegg elsker laboratorieekspertene våre merkets bærekraftige oppdrag: Hver leke er laget av 100 % resirkulerte melkekanner og inneholder ingen metallaksler eller utvendig belegg.

Når hun er ferdig med skapelsen, kan hun det skann den inn i den digitale Play-Doh World hvor den deretter samhandler og eksisterer med andre karakterer.

Shanon er en skribent og redaktør som spesialiserer seg på best-of-produktoppsummeringer og avtaler. Hun har over seks års erfaring, inkludert nesten tre år som a God rengjøring produkt- og anmeldelserredaktør, som dekker de beste salgene og produktene på tvers av hjemmet, hvitevarer, helse, skjønnhet, foreldreskap og mer.

Marisa (hun/henne) har dekket alt som har med foreldre å gjøre, fra fødselsperioden til det tomme redet, for God rengjøring siden 2018; hun skrev tidligere om foreldre og familier på Foreldre og Arbeidende mor. Hun bor sammen med mannen sin og datteren i Brooklyn, hvor hun kan bli funnet som dominerer lydrunden på sin lokale bar-trivia-kveld eller tvitrer om filmer.