Hvordan brette håndklær: Den beste måten å brette håndklær på, ifølge en ryddig freak

instagram viewer

Som med mange husholdningsoppgaver, er det mange, mange måter å brette håndklær på. Forhandlere liker Bed Bath & Beyond har til og med sin egen signaturmetode. Men, som en selvinnrømmet pen freak, er jeg her for å fortelle deg at denne tri-fold-metoden er den beste måten. Hvorfor? Det er i utgangspunktet et grunnlag for enhver type håndklefold. Brett håndklærne dine slik, og du kan rulle dem, henge dem på en håndklestang eller brette dem i rektangler. I tillegg sikrer denne metoden at hvis du har håndklær med monogram (som mine Weezie-håndklær som er vist her!), vil monogrammet ditt ikke bli gjemt i folden. Les videre for å lære den idiotsikre metoden. (Åh, og hvis du er i tvil om du jobber med badelaken, badehåndklær eller håndklær, sjekk vår forklaring her– men denne metoden fungerer for alle størrelser!).

Trinn én: Legg flatt

Du vil gjerne legge håndkleet ditt på en flat, ren overflate, med baksiden vendt opp (slik at alle monogram eller detaljer bør ikke være synlig. Glatt ut håndkleet.

insta stories

Trinn to: Brett inn tredjedeler

kvinne sammenleggbar håndkle
Vakkert hus

Ta nå den ene langkanten av håndkleet inn mot midten slik at kanten er litt utenfor midten av håndkleet (du kan justere dette basert på håndkleets monogram eller design; brett mer eller mindre for å gjøre designet synlig og sentrert). Brett nå den andre siden inn også, overlappende omtrent en tomme (pluss eller minus to tommer avhengig av design) i midten.

Trinn tre: Brett i to

kvinne sammenleggbar håndkle
Vakkert hus

Brett nå hele håndkleet i to, med siden med et monogram eller design på den bare et hår lengre enn den andre siden (dette vil gjøre deg klar for henging eller rulling senere).

Trinn fire: Brett i to igjen

Nå, brett det i to igjen, med monogrammet på toppen. Og voilà! Du har et perfekt brettet håndkle. Gjør det samme for håndkleet og vaskekluten uten den siste halvfolden.

to brettede håndklær
Vakkert hus

Trinn fem: Ordne

Med håndkleet ditt brettet slik, er det flere måter du kan lagre eller vise det på.

  • Håndklestang: Heng håndkleet fra den siste folden, så monogrammet er synlig foran. Heng håndklær på toppen av badehåndklær eller laken.
  • Gjesterom: Legg ut håndklær for gjestene dine ved å plassere ett badehåndkle brettet som ovenfor, toppet med ett håndkle, brettet til trinn tre, på gjestesengen. Topp med såpe for en ekstra touch.
  • Håndklerull: Rullende håndklær er en fin måte å oppbevare mange håndklær på, og for å sikre at de holder seg krøllfrie. Med håndkleet ditt brettet til trinn to ovenfor, ta tak i enden uten monogram eller design og rull det mot den andre enden, og oppbevar eller vis med motivet på toppen.
  • Flat fold: Hvis du vil oppbevare håndklærne dine i en stabel, kan du oppbevare dem brettet som ovenfor, eller etter trinn to, brett håndkleet i tredjedeler for en bredere, flatere fold (avhengig av størrelsen på oppbevaringen din rom).
Handle våre favoritthåndklær:
Økologisk badehåndkle med luftvekt
Coyuchi luftvekt økologisk badehåndkle
$8 på Coyuchi
Signatur badehåndkle
Weezie signatur badehåndkle
$64 hos Weezie
Plysj badehåndkle (enkeltrom)
Boll & Branch Plysj badehåndkle (enkelt)
$48 hos Boll & Branch
Klassisk baderomspakke i tyrkisk bomull
Parachute Home Klassisk tyrkisk bomullsbaderomspakke

Nå 16% rabatt

$225 på fallskjermhjemmet
Mara økologisk vaffel badehåndklesett
Citizenry Mara økologisk vaffel badehåndklesett
$169 på The Citizenry
Super-plysj badehåndklær
Brooklinen Super-Plush badehåndklær
$79 på Brooklinen

Elsker du å kjenne alle de nyeste designtrendene? Vi har deg dekket.


Følg House Beautiful videre Instagram.