Amazon Pet Day 2023: Dolly Partons kjæledyrsamling er på salg

instagram viewer

Kjæledyreiere, visste du at mai er den nasjonale dyremåneden? For å feire din lodne venn, er Amazon vertskap for sitt andre årlige Amazon Pet Day-salg. De to-dagers salgsarrangement finner sted i dag og i morgen (2. mai til 3. mai) og er fullpakket med rabatter på alt du trenger for å elske og skjemme bort kjæledyret ditt, alt fra mat og søppel til leker og tilbehør. For å være med på å feire, slår Amazon seg sammen med musikklegenden Dolly Parton for å dele tilbud og Dolly's Pet Day-favoritter for gudehunden hennes, Billy the Kid.

Dolly vil også dele must-haves fra sin egen kjæledyrlinje, Doggy Parton, et av de mange merkene med salg under Amazon Pet Day. Doggy Parton-kolleksjonen inkluderer leker, klær, bånd, halsbånd og seler, alle fylt med signatur Dolly-teft (inkludert en lodden rosa cowgirlhatt!). "Vi skal feire kjæledyrene vi alle elsker," fortalte Parton Billboardom Doggy Parton-linjen hennes. Hun sier også at hun planlegger å utvide samlingen for å tilby flere alternativer for større hunder og gjenstander for katter.

insta stories

I tillegg til Doggy Parton, Amazon Pet Day er fylt med rabatter på opptil 30 % rabatt på populære merker som Blue Buffalo, Purina, Milk-Bone, Friskies og mer. Sjekk ut Partons favoritter og unn deg selv og kjæledyret ditt under det to dager lange salget, kun tilgjengelig 2. og 3. mai. Med så mange søte alternativer i Doggy Parton-serien, kunne vi ikke la være å fremheve favorittfunnene våre fra Doggy Parton som ville gjøre til og med Jolene sjalu.