Inne i et fantastisk hus med fire soverom med frodig hage i Fulham

instagram viewer

Et fantastisk hus med fire soverom i Fulham, komplett med en løvrik hage, har kommet inn på markedet og er nå tilgjengelig for utleie.

Det nylig renoverte Parsons Green-hjemmet er spredt over fire etasjer og drar nytte av en vakker moderne hage med et vedfyrt boblebad, en utendørs dusj (ja, virkelig!) og høye palmer for å gi screening.

Første etasje åpner til en skreddersydd kjøkken, med utstyr fra Miele, inkludert oppvaskmaskin, stekeovn, mikrobølgeovn, kjøleskap i full størrelse og separat fryser. Spiseområdet har bankett sitteplasser, som leder inn i et elegant resepsjonsrom komplett med takvindu og tofoldedører som åpner ut mot hagen. Det er et ideelt sted for å underholde og uteservering denne sommeren.

Underetasjen har et andre resepsjonsrom med to-foldedører som også fører til hagen. I tillegg er det dusj og utstyrsrom med vaskemaskin og tørketrommel.

fire soverom hage fulham letpinterest-ikon
Ridder Frank

Hovedsoverommet er i første etasje, og det er et eget bad komplett med doble vasker (veldig praktisk) og en dusjkabinett. Et andre soverom med eget dusjrom ligger også i denne etasjen, mens ytterligere to soverom og et familiebad er i andre etasje.

insta stories

Takket være takvinduene i hele eiendommen flommer boligen over av naturlig lys, mens frodige planter og lekne kunstverk tilfører et fargeskjær til interiøret i myk beige og lyst tre. Marmor aksenter og bouclé teksturer hever det moderne hjemmet ytterligere, som kommer fullt møblert.

Denne eiendommen er tilgjengelig for kort gjennomføring Ridder Frank Fulham.

Ta en titt rundt...

fire soverom hage fulham leiepinterest-ikon
Ridder Frank
fire soverom hage fulham leiepinterest-ikon
Ridder Frank
fire soverom hage fulham leiepinterest-ikon
Ridder Frank
fire soverom hage fulham leiepinterest-ikon
Ridder Frank

Følg House Beautiful videre TikTok og Instagram.

Hodebilde av Ciara McGinley
Ciara McGinley

Frilansjournalist

Ciara McGinley er en frilansjournalist, redaktør og mindfulness-meditasjonsutøver. Hun dekker helse, velvære og livsstilstemaer for hennes favorittpublikasjoner om livsstil for kvinner. Hun handler om å satse på den sinn-kropp-forbindelsen, og tar hennes egenomsorg og natterutinen veldig alvorlig... Når hun ikke skriver eller underviser i meditasjon, vil du finne at hun prøver ut den siste velværetrenden, rømmer fra London for en turhelg eller ser på ting til kapselgarderoben hennes.