15 beste Wayfair-tilbud å handle denne måneden: Få 60 % rabatt

instagram viewer

Juni har kommet, og det krever enda flere tilbud som ikke kan gå glipp av hos Wayfair. Forhandleren er kjent for å tilby seriøse avslag på alt fra innendørs møbler til utendørs dekor året rundt. Og mens vi fortsatt ser noe dvelende Memorial Day-tilbud du kan dra nytte av, det er enda flere nå som vi bare er noen få dager unna den offisielle starten til sommersesongen. Det er store billetter som en polstret loveseat fra Willa Arlo Interiors altsåopptil 57 % rabatt og a syv delers uteservering fra Lark Manor det er nå 61 % rabatt.

Vi saumfart de siste rabattene på Wayfair, og reduserte listen vår til noen få must-haves. Selv om Wayfair for øyeblikket ikke er vertskap for et salg, er det mange nedslag. Vi ser rabatter opptil 60 % rabatt (eller mer!) på varer du vil elske å legge til hjemmet ditt. For eksempel ser vi for øyeblikket på en Mistana sovesofa for opptil 53 % rabatt, utendørs strenglys til 40% rabatt, og en queen murphy seng fra Red Barrel Studio til opptil 51 % rabatt. I tillegg er det mange mindre skalaprodukter for både spirende gartnere og ambisiøse interiørdesignere. Du har så mange muligheter til å spare denne måneden, og det er varer for alle rom i og utenfor hjemmet ditt.

insta stories

Nedenfor, sjekk ut en liste over våre 15 favoritt-Wayfair-tilbud som skjer akkurat nå. Siden sommeren er rundt hjørnet, vil du ha behov for å fylle på med nødvendigheter som holder deg gjennom sesongen og i årene som kommer.