13 av de beste skolene for en interiørdesignutdanning

Ønsker du å bli en profesjonell designer? Som med enhver beslutning om høyere utdanning, vil du alltid gjøre forskningen din - spesielt hvis du allerede vet hvilket felt du vil gå inn på. Hvis du har sikte på en karriere i interiørdesign, det er mange fantastiske skoler å velge mellom. Her er noen av de beste å vurdere i USA - hvorav mange er anerkjent av Råd for interiørdesignakkreditering (CIDA), noe som betyr at de oppfyller de høyeste standardene for interiørdesignutdanning.

New York School of Interior Design

Som et universitet som er fullstendig dedikert til interiørdesign, NYSID er forpliktet til en utdanning fokusert på innovative, oppslukende og transformative rom. Det tilbyr CIDA-akkrediterte bachelorprogrammer som blander en læreplan for interiørdesign med liberal kunst. Graduate-programmer lar de med sin bachelorgrad i interiørdesign eller arkitektur spesialisere seg på områder som belysning eller bærekraft. Beliggenheten på Manhattan gir enkel tilgang til praksisplasser og skaper profesjonelle forbindelser gjennom skolens enorme nettverk.

Fremragende nyutdannede inkludererRose Tarlow.

Savannah College of Art and Design

Fra arkitektur og design for bærekraft til kunsthistorie og animasjon, tilbyr denne sørlige skolen en rekke kunst- og designbaserte programmer. Den CIDA-akkrediterte interiørdesign program lar studentene utforske et bredt spekter av karriereveier. De lærer "å maksimere helse, velvære, stil og bærekraftig praksis på tvers av bedrifts-, bolig-, detaljhandels- og gjestfrihetsdesign," ifølge skolens nettside. SCAD er også ideell for studenter som ønsker å fokusere på interiørdesign mens de engasjerer seg i andre kreative felt gjennom de mer enn 75 mindreårige eller sertifikater universitetet tilbyr. Bonus: Georgia-skolen har campus i Atlanta og Lacoste, Frankrike for de som ønsker å starte programmet ett sted og avslutte et annet.

Fremragende nyutdannede inkluderer Christian Sottile.

George Washington University

Anerkjent som en av de topprangerte skolene for arkitektur og interiørdesign, George Washington University er stolt av sin evne til å hjelpe studenter med å skape forbindelser og lande jobber. Den Washington, D.C-baserte skolen tilbyr studenter muligheter for krysssamarbeid, og lar dem jobbe med studioprosjekter for å designe nye rom over hele universitetet. Skolens interiørarkitekturprogram er CIDA-akkreditert. Skolen beskriver programmet som et som fremmer "kreativitet og flytter grensene for design med vekt på konseptuell tenkning og designprosessen."

Fremragende nyutdannede inkluderer Brittany Watson Jepsen.

Universitetet i Syracuse

Syracusesitt miljø- og interiørdesignprogram fokuserer på å utfordre og tenke nytt om det bygde miljøet. Det CIDA-akkrediterte programmet ligger i delstaten New York, og fokuserer på å fremme positiv endring gjennom design i en global kontekst i stadig utvikling. Studentene utforsker kunsten og arkitekturen til miljødesign og jobber med fakultetet i et studiomiljø som ligner på å operere på et profesjonelt kontor. Blandet med en bred liberal kunstutdanning, blir studentene undervist i bærekraftig designpraksis, en forståelse av designvirksomheten og å verdsette folks bekymringer.

Fremragende nyutdannede inkluderer Thom Filicia og Ian Schrager.

The New School, Parsons School of Design

I 1906, Parson er lansert den aller første læreplanen for interiørdesign i USA. Den berømte skolen i New York City tar en forskningsorientert tilnærming til å designe fysiske rom. Studentene jobber i små grupper for å designe en rekke interiører, og nyutdannede går klare til å gå inn arbeidsstyrken – enten det er for å bli med i et etablert arkitektstudio eller åpne sitt eget design øve på. De program er akkreditert av National Association of Schools of Art & Design (NASAD) og tilbyr en rekke karrierefokus inkluderer scenografi, rådgivning, bærekraftig design, historisk bevaring og mer.

Fremragende graduspiser inkludererJamie Drake og Albert Hadley.

Rhode Island School of Design

De interiørarkitektprogram ved RISD sentre om gjenbruk og endring av eksisterende bygninger. Studentene lærer hvordan de kan anbefale designmodifikasjoner og renoveringer som blåser nytt liv i interiørstrukturer gjennom en forståelse av bygninger fra innsiden og ut. Et stort spekter av tilnærminger utforskes - inkludert innenlandsk design, detaljhandelsdesign, teater-/produksjonsdesign og konservering - i studiomiljøer. Det fireårige programmet krever at studentene tar et grunnleggende år som involverer kurs i tegning, design, kunsthistorie, litteratur og romlig dynamikk. For å oppgradere fullfører studentene et avsluttende studioprosjekt som viser de viktigste konseptene de har lært og ekspertise i deres valgte spesialisering.

Fremragende nyutdannede inkluderer Brian Chesky og Joe Gebbia.

Fashion Institute of Technology

Hos FIT er CIDA-akkreditert interiørdesign program legger vekt på praktiske ferdigheter elevene trenger for å få utført designprosjekter. Den kombinerer historien og teorien om interiørdesign med praktiske studioer for å sikre at studentene oppgraderer med evnen til å se for seg fantastiske rom og vite hvordan de skal bygge dem. Studentene undervises av og samarbeider med designeksperter i New York City. Med bærekraft og brukersikkerhet i høysetet lærer elevene alt om tegneteknikker, datamodellering, belysning og materialer og metoder. En god del områder er dekket – inkludert boliger, hoteller, restauranter, butikklokaler, historiske omgivelser, sykehus og støtteboliger.

Fremragende nyutdannede inkluderer Jesse Carrier og Mara Miller.

Universitetet i Cincinnati

University of Cincinnati's interiørdesign program lærer studentene problemløsning og formelle designferdigheter sammen med viktig historisk og teknisk kunnskap. Det femårige programmet i Ohio inkluderer et nødvendig samarbeid med firmaer fra hele verden. Det er CIDA-akkreditert og har sterke koblinger til skolens arkitekturprogram med de tre første semestrene av begge med en felles læreplan.

Fremragende nyutdannede inkludererEva Maddox og Kevin Roche.

Cornell University

De designe et miljøanalyseprogram hos Cornell er sentrert rundt designinnovasjon og -strategi, bærekraftig fremtid og helse og velvære. I det STEM-sertifiserte, CIDA-akkrediterte programmet – lokalisert i Ithaca, New York – tar studentene felles grunnlag klasser og bygge sin kompetanse med en rekke kurs fra skolens College of Human Økologi. Læreplanen kombinerer studiobasert opplæring, felterfaring og anvendt forskning for å gi studentene en reell designutdanning.

Fremragende nyutdannede inkluderer Art Gensler.

Kansas State University

Ved Kansas State University er interiørdesign program fokuserer på hvordan indre miljøer påvirker trivsel. I den utforsker studentene menneskelig økologisk teori, designteori og interiørdesignpraksis. K-State er stolt av å være det eneste fireårige interiørdesignprogrammet i Kansas som er CIDA-akkreditert. Kandidatene fortsetter å jobbe på tverrfaglige kontorer med planleggings- og designteam. Andre går i en mer spesialisert retning med en karriere innen belysning, kjøkken- og baddesign, eller boligdesign.

Fremragende nyutdannede inkluderer Jo Staffelbach Heinz.

Drexel University

Drexel University ligger i Philadelphia, Pennsylvania, og har en interiørdesign program med fokus på bærekraft, profesjonell forberedelse, menneskelig erfaring og utforsking av materialbruk. Den kombinerer interiørdesign med kunst, kunsthistorie og generelle utdanningskrav. Studenter engasjerer seg i problemløsende designstudioer og samarbeidsarbeid gjennom det fireårige programmet som er både CIDA- og NASAD-akkreditert.

Fremragende nyutdannede inkluderer Douglas Ellington og Maxfield Parrish.

Pratt-instituttet

Med et rykte som en av de beste kunstskolene i landet, Pratt-instituttet har også et CIDA-akkreditert interiørdesignprogram. Basert i Brooklyn, fokuserer programmet på det skolen beskriver som "dype filosofiske og teoretiske undersøkelser for å produsere varierte estetiske uttrykk, samtidig som etisk ansvar og praktiske anvendelser i tråd med profesjonelle standarder.» Studentene må lage en profesjonell portefølje og avhandling for å fullføre.

Fremragende nyutdannede inkluderer Annabelle Selldorf og Peter Zumthor.

Auburn University

Auburns CIDA-akkreditert interiørdesign program legger vekt på kritisk og kreativ tenkning. Det Alabama-baserte programmet forbereder nye fagfolk til å finne og organisere informasjon, løse problemer, forholde seg til mennesker, avdekke behov, og til slutt forme miljøet for å heve kvaliteten av livet. Det inkluderer designstudioer og grunnleggende forretningskurs. I tillegg oppfordrer skolen studentene til å lage en profesjonell portefølje før de blir uteksaminert.

Fremragende nyutdannede inkldeAshley Gilbreath.

Følg House Beautiful videre Instagram.

Hodebilde av Kelly Allen
Kelly Allen

Associate Editor

Kelly Allen er nåværende assisterende redaktør ved Vakkert hus, hvor hun dekker design, popkultur og reiser for digitalt og trykt magasin. Hun har vært med i teamet i nesten tre år, deltatt på bransjearrangementer og dekket en rekke emner. Når hun ikke ser alle nye TV-serier og filmer, surfer hun rundt i vintage-husbutikker, beundrer hotellinteriør og vandrer rundt i New York City. Hun har tidligere jobbet for Deilig og Kosmopolitisk. Følg henne videre Instagram.