15 enkle DIY-designmodifikasjoner for et mer tilgjengelig hjem

instagram viewer

Begrepet "for alltid hjem" blir kastet rundt på TV-programmer, av eiendomsmeglere og i salgsoppføringer. Men hva skal egentlig til for å bo i et hjem for alltid? Å sikre at hjemmet ditt fungerer for deg og dine kjære i alle faser av livet går langt utover å holde seg på toppen av hjemmetrender og oppdatere hjemmets systemer etter hvert som de eldes. Faktisk er et evig hjem faktisk ganske synonymt med en tilgjengelig. Du kan tenke på overholdelse av Amerikanere med funksjonshemminger (ADA) som noe som kun gjelder bedrifter og de med fysiske funksjonshemninger, men det finnes en rekke ADA-kompatible systemer som kan forbedre ethvert hjem. Å skape et mer tilgjengelig hjem kan være like enkelt som å bytte inn nye dørhåndtak og lyspærer – det er ikke alle ramper og automatiske dører som de i offentlige rom. Et mer tilgjengelig hjem har også fordeler for folk i alle aldre.

Den enkleste måten å gjøre hjemmet ditt tilgjengelig er å begynne å takle oppgaven nå. Det kan være lettere sagt enn gjort, men du må erkjenne at din 80 år gamle kropp bare ikke vil kunne å hoppe inn i king-size-sengen din eller løpe opp tre trapper på samme måte som din 30 år gamle kropp (vanligvis) kan. Designing

insta stories
et tilgjengelig hjem nå er også en fin måte å forbli selvforsynt hvis du blir skadet eller trenger kirurgi eller fysioterapi. Det gjør også hjemmet ditt mer innbydende for kjæledyr, små barn, foreldrene dine, besteforeldrene og alle andre besøkende hvis behov avviker fra dine egne. Det er derfor tilgjengelig design også noen ganger kalles universell utforming.

Den beste nyheten er at du ikke trenger å ofre stil for å gjøre hjemmet ditt tryggere for aldring på plass, en setning brukt av designindustrien som omfatter prosessen med å utstyre et hjem for livslang bruk. I forkant fremhever vi 15 ideer for et tilgjengelig hjem som ikke krever en entreprenør eller kostbar renovering. Du kan gjøre alle disse modifikasjonene selv.