20 beste Halloween-dekorasjoner 2022

instagram viewer

Når de først er inne, vil folk bli livredde av kunstverket med forferdelige ansikter som forandrer seg hver gang noen går forbi.

Lag skummelt landskap med vindusdekaler som kommer i flere størrelser. Heng dem nesten hvor som helst, inkludert fliser, speil og vegger.

Kjøp noen mørke silhuetter for å sette stemningen for din neste Halloween-fest. Du kan enkelt henge dem opp med klissete prikker eller tråd, som begge er inkludert i hvert kjøp.

Draper og heng kluten over hele et rom eller utendørs for å forvandle et rom til et mareritt. Du kan gjenbruke den til neste år også!

Til slutt, her er en enkel måte å forvandle en vegg til et Halloween-bakteppe med klassikere som Frankenstein, Dracula og The Wolf Man. Ja, disse dekalene fester seg enkelt på enhver glatt overflate.

Angela Belt er den medvirkende assisterende shoppingredaktøren hos House Beautiful. Hun er også interiørdesigner og er programleder for sin egen podcast, The Mood Board. Når det kommer til design, er hun en anerkjent ekspert, og noe av arbeidet hennes vises også i HGTV, Better Homes & Gardens, The Washington Post og mer.

insta stories