Hvordan leie det virkelige Barbie Malibu Dreamhouse på Airbnb

instagram viewer

Så lenge vi kan huske, Barbies drømmehus har vært det øverste sjiktet av fiktiv eiendom, men har du noen gang lurt på hvordan Kens private boliger ser ut? Vel, ventetiden er over. Til ære for Greta Gerwig er svært etterlengtet Barbie film, gir Airbnb gjestene en sjanse til å bo på Barbies drømmehus– designet av Ken selv!

"Vi har alle drømmer, og Barbie er heldig nok til å ha et hus fullt av dem," sa Ken. «Men nå er det min tur, og jeg gleder meg til å være vert for gjester inne i disse unike – tør jeg si, one-of-a-Ken? graver."

barbie drømmehusbane
Med tillatelse fra Airbnb/Joyce Lee

Barbies rosa palass ligger i Californias solfylte Malibu, og har blitt pyntet med noen spesielle funksjoner som har Kens godkjenningsstempel. En disco-rullebane for å vise frem dine aller beste skøytebevegelser? Kryss av. Et treningsstudio for å hjelpe Ken med å holde plastikkbiceps i form? Det kan du vedde på. Faktisk er det til og med et sandområde hvis du føler deg så tilbøyelig til å utfordre noen til en "beach-off". Og, av Malibu herskapshus har selvfølgelig alle de nødvendighetene som gjør Barbies drømmehus oh-så-drømmende i den første plass. (Høydepunkter inkluderer et rosa til perfeksjon soverom,

insta stories
overdimensjonert basseng, og skap som til og med kan konkurrere med Barbies!)

barbie dreamhouse gym
Med tillatelse fra Airbnb/Joyce Lee

Fangsten? Tilgjengeligheten er begrenset. Airbnb gir bort to overnattinger på én natt 21. juli og 22. juli 2023 – og hver reservasjon har kun plass til to gjester. (Du vet, slik at du kan få litt kvalitetstid med livets Barbie…eller Ken…eller Midge…) Gjester kan be om et opphold i dette Ken-vennlige hjemmet mandag 17. juli kl. 10:00 PST. Selv om prisene for én natts opphold ennå ikke er offentliggjort, er det verdt å merke seg at gjestene er ansvarlige for transport til og fra Malibu.

Når det er sagt, er de fire heldige besøkende ikke de eneste som omfavner alt Barbie. For å feire filmens debut – og denne fantastiske oppføringen – vil Airbnb gi en engangsdonasjon til Redd Barna, som gir læringsressurser og støtte til barn, familier og lokalsamfunn i over 100 land for å bygge jenters selvtillit og hjelpe dem å trives på skolen. For som Barbie og drømmehuset hennes beviser gang på gang, er alt mulig. (Ja, til og med å rocke noen episke bevegelser i en disco-rullebane.)

Hodebilde av Kelsey Mulvey
Kelsey Mulvey

Kelsey Mulvey er en frilans livsstilsjournalist, som dekker shopping og tilbud for God rengjøring, Kvinners helse, og ELLE Innredning, blant andre. Hobbyene hennes inkluderer spinningkurs med tema, Netflix og nachos.