I Home Sofía Vergara og Joe Manganiello oppført Pre-Split

instagram viewer

Sofía Vergara og Joe Manganiello kan ha gjort det bare annonsert at de skiller seg, men hvis eiendomsporteføljen deres er noen indikasjon, er det mulig de var på vei til Splitsville tidligere. Tilbake i juli 2022 listet paret sitt herskapshus i Beverly Hills for nesten 20 millioner dollar før de fjernet det fra markedet. Ett år (og én kunngjøring om skilsmisse) senere har skuespillerne meldt seg på nytt eiendommen deres for 15,95 millioner dollar. Mens kjendiser pleier det kjøpe og selge dyr eiendom raskere enn du kan si "pied-à-terre," Vergara og Manganiello delte dette herskapshuset siden 2014 - ett år før de giftet seg. Oversettelse? Dette var deres langtidshjem – og det er ikke vanskelig å se hvorfor. Villaen i italiensk stil er på 11 369 kvadratmeter og er fullpakket med det oppføringen kaller "raffinerte og romantiske" detaljer som gjorde dette til det perfekte kjærlighetsredet for power-paret. (En garasje med tre biler? Privat kino? Hjemmegym og badstue? Sjekk, sjekk og sjekk.)

Det var her magien skjedde – helt til den ikke gjorde det. Men det betyr ikke at det ikke kan være et passende kjærlighetsrede for et annet kraftfullt par. Når det kommer til eiendom, handler det om beliggenhet, beliggenhet, beliggenhet – og Vergara og Manganiellos graver leverer definitivt. Eiendommen — som for tiden er samnotert av

insta stories
Byråets Santiago Arana og Barry Peele fra Sotheby's International Realty -er minutter unna store 90210 attraksjoner som Rodeo Drive og Beverly Hills Hotel. Hvis du ikke er klar til å ponni opp 16 millioner dollar på dette megawatt-herskapshuset, les videre for en intim titt på oppføringen.