30 enkle Thanksgiving-håndverk for voksne

instagram viewer

Thanksgiving er en tid for å samle familie og venner og nyte skjønnheten i fellesskapet. Det er hele ideen, ikke sant? Vi har imidlertid alle sett det bli litt anspent mens du venter «bare 10 minutter til» på at kalkunen skal bli ferdig tilberedt. Hvorfor ikke holde alle opptatt med Thanksgiving-håndverk? Håndverk er som brettspill: Du tror kanskje de er dumme i begynnelsen, men du vil bli overrasket over hvor mye folk liker dem. Den beste Thanksgiving håndverk og dekor er enkle, sesongbaserte og tar maks en time. Noen er til og med perfekte å lage noen dager før ferien for å sette et håndlaget preg på din Thanksgiving bordbilde. Det er en flott unnskyldning for en utspekulert happy hour eller Friendsgiving.

Disse Thanksgiving-håndverkene er flotte for alle aldre. Vi valgte de som vil underholde voksne og gjøre en ellers seriøs ferie morsom og hyggelig for små. De er ikke for rotete heller. Vi vet at du ikke kan se på barnas bord som en hauk og lage mat eller servere sekunder samtidig. De vi anbefaler nedenfor krever minimalt med opprydding og er perfekte for en eldre fetter eller kul tante å overvåke.

insta stories

Vi elsker alle kalkuner med håndtrykk og papirplatepaier fra barneskolen. De enkle Thanksgiving håndverk er klassikere av en grunn, og du trenger egentlig ikke at vi forteller deg hvordan du gjør dem. Vi fant håndverksideer du kanskje ikke har sett før. Forut fremhever vi 30 av de beste Thanksgiving-håndverkene du kan prøve i år, fra sesongbaserte kranser og dørdekor til personlige navnekort og girlandere.