Christina Hall og James Bender designer ekte Barbie Dream Closet

instagram viewer

Christina Hall og James Bender skapte et episk skap som alle Barbie elskere og fashionistas vil misunne. Under finalen av HGTV's Barbie Dreamhouse Challenge, brakte designerne det ikoniske Mattel-dukkens drømmeskap til live. Fullpakket med morsomme funksjoner, vil det gi deg lyst til å gi din egen soveroms skap en leken, nyskapende oppdatering.

DeChristina på kysten costars fikk i oppgave å lage et skap inspirert av Barbies fortid, nåtid og fremtid, noe som betyr at de stort sett hadde gratis regjere sammenlignet med de andre designteamene i konkurranseserien som ble bedt om å fokusere på bare ett tiår for deres mellomrom. "James og jeg har samlet ombygd hundrevis av hus, og mange av husene vi gjør, de vil ha det samme," sa Hall under episoden. "Så for meg er dette en drøm som går i oppfyllelse fordi jeg ønsker å kunne gå utenfor boksen og gjøre noe utrolig."

christina hall og james bender poserer i det uferdige garderoben og skapet i Barbie Dream House, som sett på Barbie Dream House Challenge sesong 1
Med tillatelse fra HGTV

Hall uttalte også at designduoen elsker å trekke fra forskjellige tidsepoker, så de kunne ikke fått bedre parametere. Deres resulterende plass viser Barbies antrekk fra fortiden, som ligner på utstillingsvinduet til

insta stories
2023 Barbie drømmehus skap. For et større wow-øyeblikk la de til en Barbie-boks i naturlig størrelse med en spesiell kjole på lån fra Mattel. Kjolen (som Hall fikk prøve seg på!) er inspirert av Barbie-dukken Generations of Dreams 2009, som feiret lekens femtiårsjubileum. Et sitteområde møblert med vintage stoler hentet fra en Palm Springs-butikk gir et snev av luksus og romantikk til rommet. Men de virkelige showstopperne i skapet er toyetiske funksjoner, som serien definerer som "leketøyslignende funksjoner som ofte tjener et dobbelt formål." Hall og Bender inkorporerte to: en minibank for tilbehør og drikkevarer (inspirert av Cher Horowitz's Uvitende skap) og en hattekarusell.

christina hall og james bender scene barbies garderobeskap, sett på barbie dream house challenge, sesong 1
Med tillatelse fra HGTV

Selv om skapet er utrolig morsomt, gjorde dommerne noen rettferdige poeng angående funksjonaliteten i det virkelige liv. Dommer og interiørdesigner Jonathan Adler bemerket at rommet ikke har noen speil, noe som er ganske avgjørende når du skal velge antrekk. Dommer og motedesigner Christian Siriano la til at det ikke var hengende plass til Barbies hverdagsklær.

Hall og Bender konkurrerte mot Luksus for mindre stjerner Michel Smith Boyd og Anthony Elle Williams, som designet Barbies første kontorlokale noensinne. Mens Hall og Benders skap vant første runde, var vinnerplassen i hele konkurranseserien festbakgården designet av 100 dagers drømmehjem stjerner Brian og Mika Kleinschmidt.


Elsker du å vite hva dine favoritt HGTV-stjerner driver med? Samme. La oss holde tritt med dem sammen.


Følg House Beautiful videre Instagram.

Hodebilde av Kelly Allen
Kelly Allen

Associate Editor

Kelly Allen er nåværende assisterende redaktør ved Vakkert hus, hvor hun dekker design, popkultur og reiser for digitalt og trykt magasin. Hun har vært med i teamet i nesten tre år, deltatt på bransjearrangementer og dekket en rekke emner. Når hun ikke ser alle nye TV-serier og filmer, surfer hun rundt i vintage-husbutikker, beundrer hotellinteriør og vandrer rundt i New York City. Hun har tidligere jobbet for Deilig og Kosmopolitisk. Følg henne videre Instagram.