Dette utrolige diagrammet viser hvordan B.S. Dameklærstørrelser er faktisk

instagram viewer

Hvert element på denne siden ble håndplukket av en House Beautiful-redaktør. Vi kan tjene provisjon på noen av elementene du velger å kjøpe.

I 1958 ble en kvinne som hadde en 34-tommers byste og en 25-tommers midje betraktet som en størrelse 12. I dag passer en størrelse 12 til en kvinne med en 39-tommers byste og en 32-tommers midje. Hvis disse størrelsesforskjellene høres forvirrende og upålitelige ut, er det fordi de er det.

Washington Post samlet data fra American Society of Testing and Materials for å lage diagrammet nedenfor, som beskriver hvordan klesstørrelser som er basert på nøyaktig samme byste og midje har endret seg de siste 50 årene.

Blå, tekst, fargerikhet, rød, lilla, magenta, hvit, rosa, linje, skråning,

Ja, folk i dag er større enn de en gang var, men Skifer rapporter er det noen flere faktorer i 1958 -studien du også bør vurdere:

"Studien utgjorde bare hvite kvinner; kvinner av farge som kom inn ble målt, men målingene deres ble kastet. Og siden studien ga et lite stipend til alle som meldte seg frivillig til å bli målt, er det en god sjanse for at resultatene skjev seg mot fattige og underernærte. Da NBS analyserte dataene på nytt for å produsere den kommersielle standarden, forvrengte de resultatene ytterligere ved å legge til målinger av kvinner som hadde tjenestegjort i hæren under andre verdenskrig - sannsynligvis blant de mest skikkelige kvinnene i befolkningen. "

insta stories

Mellom da og nå har klesmerker enten bestemt seg for å se bort fra de forældede størrelsesstandardene eller å bruke konseptet med "forfengelighetstørrelse", som er når merker merker klær som mindre enn de egentlig er for å få kundene til å føle seg mindre enn de virkelig er. Dette forklarer hvorfor du kan ha mange forskjellige størrelser avhengig av hvor du handler.

Så der har du det. Noen ganger gir ting i livet ingen mening - kjolestørrelsen din er en av dem.

Fra:Kosmopolitisk USA

Brooke ShunatonaBrooke Shunatona er en forfatter som bidrar til Cosmopolitan.com.

Dette innholdet er opprettet og vedlikeholdt av en tredjepart, og importert til denne siden for å hjelpe brukerne med å oppgi e -postadressene sine. Du kan kanskje finne mer informasjon om dette og lignende innhold på piano.io.