12 Boho-bad for å inspirere ditt selvpleiereservat

instagram viewer

Med sine lagdelte teksturer, frodige grøntområder, og romantisk belysning, elementene i bohemsk design gjør den ideell for steder hvor du ønsker å slappe av. Det er ikke så rart at vi ser så mange flotte boho-bad. Boho-designelementer som naturlige teksturer, varme farger og trykk og levende lys får badet ditt til å føles som et fristed. Den dekadente, tilbakelente estetikken kan faktisk være utfordrende å mestre. Sammenlignet med designstiler som midcentury modern som har klare elementer, er boho-design mye mer fleksibelt, og reglene er målrettet åpne for tolkning. Derfor er vi her for å hjelpe med inspirasjon.

I likhet med en eklektisk designstil, samler en boho-designstil forskjellige farger, teksturer og mønstre og blander stiler og tidsepoker for et utseende som faktisk er mer kuratert enn det kunne se ut til å begynne med. Som et boho soverom eller stue, den beste boho bad aldri se datert ut. Boho-design handler om din personlighet, ikke de gjeldende stilene du må ha. Sånn sett er den tidløs, noe som gjør den til et godt valg for et bad.

insta stories

Boho-badene må også være praktiske. Stol på oss, du kommer ikke til å se noen shagtepper ved siden av badekar her. Primære bad og til og med kraftrom er hardtarbeidende rom som du vil se og føles rene, så velg for bohemske elementer som ikke er vanskelige å ta vare på som levende kunstverk, hengende planter og fargerike fliser. De beste boho baderomsideene ser stilige ut mens de fortsatt er funksjonelle. I forkant fremhever vi 12 boho-baderomsideer for å vekke inspirasjonen din og sette den fri.