Se en designer velge fliser for et veldig spesielt kjøkken – hennes eget

instagram viewer

Med et uendelig utvalg av stiler og materialer tilgjengelig, kan valg av fliser for kjøkkenrenovering raskt gå fra morsomt til overveldende. Porselen eller keramikk? Firkantet eller rektangel? Mønstret eller vanlig? For designer Gail Davis, som ofte jobber med kunder som ønsker en makeover i hele huset (og alle beslutninger som medfører), er den beste måten å begrense valgene på å se dem personlig.

I Flisebutikken showroom, ledet Davis oss gjennom prosessen med å velge fliser til hennes egen kjøkkenoppussing. Først, fortalte hun oss, vurderer hun hvilken type mønster som vil legge til interesse for et rom. Deretter begrenser hun disse alternativene til de mest tidløse valgene. Deretter sjekker hun ut hvilke farger som er tilgjengelige, og tenker på hvordan alternativene vil fungere med andre elementer i rommet.

Noen ganger er den ideelle flisen litt mer subtil - men det betyr ikke at den trenger å være vanlig. Som backsplash valgte Davis Arctic White Brushed Marble Herringbone-flis. Den er laget av en sjelden marmor som bare finnes i et enkelt steinbrudd i Tyrkia. Elfenbensfargen, børstet finish og subtile årer gir en luksuriøs oppdatering på et klassisk mønster.

insta stories

Se videoen ovenfor for å se Davis' prosess i aksjon, og bli inspirert til ditt neste prosjekt på Flisebutikken.

Star Oxide Keramiske vegg- og gulvfliser - 18 x 18 tommer.
The Tile Shop Star Oxide Keramiske vegg- og gulvfliser - 18 x 18 tommer.
Handle på tileshop.com
Kreditt: The Tile Shop

Inspirert av håndmalt folkekunst, gir den rustrøde stjernedesignen og det urolige grå bakteppet karakter til ethvert rom.

Arctic White Børstet liten fiskebeinsmarmorvegg og gulvfliser
Flisebutikken Arctic White Børstet liten fiskebeinsmarmor Vegg- og gulvfliser
Handle på tileshop.com
Kreditt: The Tile Shop

Laget av en sjelden marmor (finnes i bare ett steinbrudd i verden), denne fiskebeinsflisen har en elegant elfenbensfarge, børstet finish og myke årer.