Funboy har et enormt svømmebassengsalg for sommeren 2023

instagram viewer

Med Arbeidernes dag på vei er slutten av sommeren dessverre nær. Når det er sagt, er vi på et oppdrag for å ha det mest mulig moro i løpet av de siste ukene som mulig, og starter med en ny samling ekstravagante bassenget flyter. Det er riktig, Funboy, merket elsket av alle fra Shay Mitchell til Reese Witherspoon, har en massiv sommersalg. Selv noen av de mest opprørende flottørene får opptil 40 prosent rabatt.

Den beste delen? De fleste av de fargerikt stilige flottørene er ment for mer enn én person å sitte komfortabelt på, så hvis du er vert for en bassengfest i de kommende ukene, gi gjestene dine det de vil ha: Instagrammable tilbehør de kan se tilbake på med lengsel i vintermånedene. Vårt råd? Ikke vent med å snappe en (eller noen få). Når det kommer ut ord om salget, som avsluttes denne lørdagen, det vil ikke være noen igjen!

Bare sørg for å kjøpe en elektrisk pumpe å blåse opp flottørene dine fordi ingenting ødelegger en fest som å bruke timevis på å blåse opp flottøren din på gammeldags måte. Så fortsett og les favorittfunnene våre nedenfor, legg dem i handlekurven din og nyt de siste dagene av sommeren med stil.

insta stories