15 vakre svart-hvite kjøkken 2023

instagram viewer

Til tross for oppgangen fargerike kjøkkenskap og avant garde fliser backsplashes, klassiske svarte og hvite kjøkken er fortsatt øverste blant topptrendene i kjøkken design. Og med god grunn: Sammenkoblingen er både tidløs og allsidig, og hopper sømløst fra minimalistisk til maksimalistisk uten å hoppe over et slag. Svarte og hvite kjøkken kan imidlertid lett føles triste eller utdaterte hvis de ikke er tilbehør og utformet på riktig måte. Velg åpne hyller eller takvinduer for å sikre at mørk maling ikke får et lite svart-hvitt kjøkken til å føles huleaktig, og bruk høyglansmaling og gullaksenter for en mer glamorøs fargepalett. For en mer subtil tilnærming, hold deg til gråtonene i hele rommet og la arkitekturen din snakke.

Det beste med moderne svart-hvitt kjøkken er at de aldri går av moten. Den enkleste måten å få fargene til å føles friske hvis du blir lei av dem, er å bytte inn ny belysning, maskinvare, og aksentfarger. Vi elsker nøytrale for en moderne kjøkken eller en gårdsfølelse og matt svart maskinvare for en industriell atmosfære. Hvis du er bekymret for at svart og hvitt er for skarpt eller grafisk, anbefaler vi at du parer fargene med lyse tregulv eller male overskapene dine hvite og nedre svarte for en nedtonet ta.

insta stories

Vakre svart-hvitt kjøkken kan fungere for praktisk talt alle, uansett stil eller sensibilitet. Foran fremhever vi 15 svart-hvitt kjøkken for å vekke inspirasjonen din. De kan bare få deg til å løpe til jernvarehandelen for å hente en liter maling.