65 beste ideer til innredning av peis som alltid ser stilige ut

instagram viewer

Peiser gir ikke bare arkitektoniske og visuelle intriger, men de gir hjemmet ditt et koselig sentralt knutepunkt. Enten du har en vakker moderne peis i stua hele vinteren eller en pen men ikke-fungerende dekorativ antik peis, har du kommet til rett sted for designer-godkjent inspirasjon for å få det til å se best mulig ut. En peis er et naturlig midtpunkt i rommet, så du ønsker ikke å la det være sparsomt, men du vil heller ikke montere flatskjermen over den og la den stå. De beste ideene til innredning av peis går langt utover sesongbaserte girlandere; de kan enkelt integreres i rommets eksisterende innredning (selv i moderne hjem) uten å se malplassert ut.

Hvis du har en fungerende peis, er det viktig å ikke ofre sikkerhet for stil. Elektriske peiser bør installeres med et glassbelegg, slik at du kan fortsette å dekorere uten å bekymre deg. Men for en åpen, vedfyrt peis, må du investere i en skikkelig skjerm og sikkerhetsverktøy. Hvis du bruker peisen ofte, vil du også unngå å henge dekorasjoner for nærme flammen for å sikre at de ikke brenner, smelter eller deformeres.

insta stories

Den vanligste måten å dekorere en peis er ved å henge et speil over det og pryde mantelen med sentimentale familiebilder og søylelys. Imidlertid kan peisinnredning, og vi vil hevde bør også inkludere området rundt, vegger og ildsted. Forut fremhever vi 65 utrolige peis dekorideer du enkelt kan integrere i enhver designstil. Det beste: Disse ideene er allerede designergodkjent.