32 ideer til fransk landdekor for å gi hjemmet ditt provencalsk stil

instagram viewer

Det er en viss je ne sais quoi Om Fransk landlig innredning: uanstrengelsen, kurasjonen, de subtile glimtene av personlighet. Det kan virke ambisiøst og vanskelig å oppnå, men det er det ikke – bare la oss bryte det ned for deg. Denne stilen handler om å mikse og matche. Kombinere naturlige materialer, dempet male farger, slitestoffer, ekstravagant belysning, innslag av gull, vevde gobeliner, og mer – alt med et rustikk preg. Kast matchende sett til fortauskanten og fokuser på antikviteter i stedet for å kjøpe nytt. Fransk landdekor handler mindre om å følge trender eller kjøpe ting du må ha, og i stedet kjøpe det som gjør deg glad og finne et sted for det blant dine eksisterende samlinger.

Den generelle effekten av fransk landinnredning er ment å være varm, innbydende og uformell. Når det gjelder hvilke farger du skal bruke og ikke bruke, er det ikke så mange regler. Enhver farge kan fungere i fransk landinnredning - det handler om tone. Velg en pastellblå i stedet for en kobolt, eller hold deg til skoggrønn i stedet for en

insta stories
juvel-tonet smaragd. I et fransk landkjøkken er kobber og antikk messing de to mest populære metallvalgene for maskinvare og apparater.

For å vekke inspirasjonen din og kanskje til og med hjelpe deg med å se for deg et redesign, har vi samlet 32 ​​stilige eksempler av den franske landlige designstilen, fra moderne tolkninger og eklektiske visjoner til klassisk gjengivelser. Les videre for å bli kjent med dens egenskaper og bli inspirert til å innlemme fransk landlig innredning i alle rom i huset ditt.