Nolah Evolution Hybrid Madrass gjennomgang forvandlet måten jeg tenker på søvn

instagram viewer

Som alle i mitt liv kunne fortelle deg, jeg elsker å sove. Jeg har stor tro på å få i det minste 8 timers uavbrutt hvile hver natt, som som ubundet ung voksen, er noe jeg prioriterer (spesielt mens jeg fortsatt kan). Men til tross for min forkjærlighet for noen gode shuteye, har jeg aldri investert i en god madrass. Jeg har alltid skjønt at så lenge jeg fikk nok søvn, hvor Jeg sov gjorde ingenting. Noen år og mye forverrende ryggsmerter senere angret jeg på at jeg ikke investerte i et mer behagelig sted å legge hodet hver kveld. Så, når jeg fikk muligheten til å teste Nolahs bestselgende Evolution-madrass, jeg tok sjansen på å se hva jeg gikk glipp av.

Så åpenbart som det virker nå, bytte madrasser fikk meg til å innse hvor mye av en bjørnetjeneste jeg hadde gjort meg selv i alle årene. I løpet av de tre månedene som har gått siden jeg forlot den gode sengen min, har mine alltid tilstedeværende ryggsmerter så godt som forsvunnet, og – tør jeg si – jeg føler meg ikke helt zombieaktig på dager da jeg ikke kan få mine fulle 8 timer.

insta stories

Og visst, en madrassoppgradering garanterer nesten alltid bedre søvn avhengig av hvilken du kjøper, men det er noe spesielt magisk med Nolahs evne til å lulle deg i søvn. Men siden det å kjøpe en ny madrass er en stor, og til syvende og sist personlig, beslutning, har jeg brutt ned alt du trenger å vite for å hjelpe deg med å komme til din egen konklusjon. Les videre for hele anmeldelsen.

Leveranse

Hver Nolah-madrass kommer rullet i en miljøvennlig boks som sendes gratis hjem til deg, noe som er praktisk hvis du vil unngå å vente på en madrasslevering. Hvis du bor i en walk-up leilighet, som meg, eller har et soverom oppe, bare vær oppmerksom på at boksen er veldig tung (en Queen-madrass veier 110 pund), så du vil ha et ekstra sett med hender for å hjelpe med å bringe den inn i soverommet eller du kan betale for madrassfjerning og oppsetttjenester gjennom selskapet, som starter kl $125.

Pris

Queen size koster 2299 dollar. Selskapet lar deg betale i månedlige avdrag over 3,6 eller 12 måneder med 0-30 % APR. I tillegg kjører Nolah vanlige salg (det er for tiden $1599!), så hold øye med rabatter. Den beste delen? Du har 120 netter til å teste din nye madrass. Hvis du ikke liker det (men jeg vedder på at du vil), vil Nolah sende en sjåfør for å hente det fra hjemmet ditt og donere det til en lokal veldedighet.

Nolah Nolah Evolution 15"

Nolah Evolution 15

Nolah Nolah Evolution 15"

$2 499 på nolahmattress.com

Installere

Madrassen er vakuumpakket og vil utvide seg ved åpning, så sørg for å flytte eventuelle møbler ut av veien før du kutter plasten den kommer pakket inn i. Selv om instruksjonene sier at det tar mellom 24 og 48 timer å utvide seg helt til sin fulle høyde på 15 tommer, så det ut til å blåse opp nesten umiddelbart. Hvis du ikke legger merke til en umiddelbar utvidelse som jeg gjorde, ikke stress; merket sørger for at du kan sove på madrassen med en gang.

Mine tanker om Nolahs madrass

Det er en grunn til at Evolution er Nolahs bestselgende madrass. Madrassen er spesielt designet for å støtte ryggraden din (den ble til og med vurdert som den beste madrassen for ryggstøtte av Forbes og Sleep Foundation i 2022). Ved å bruke individuelt innpakkede spoler arrangert i et tri-sone-system, er madrassen laget for å reagere på bevegelse og vektfordeling, som bidrar til å støtte ryggradsjustering for side, rygg og mage sovende. Dette bunnlaget sitter under flere lag med pute for ekstra ryggstøtte.

Nolah tilbyr også flere forskjellige nivåer av fasthet å velge mellom: Plysj, Luxury Firm og Firm. Jeg valgte Luxury Firm, som har en god balanse mellom støtte og komfort. Det var et spesielt godt valg for meg og kjæresten min, som jeg deler seng med, siden han som sidesover foretrekker mykere madrasser, mens jeg pleier å favorisere noe fastere. Det er en vinn-vinn for oss begge!

Og hvis du sover varmt, vil du elske Euro-toppen og dekselet med kjølig berøring som fungerer ved å trekke varmen bort fra kroppen. (Som en varm sovende selv, ble jeg positivt overrasket da jeg faktisk måtte skru ned AC-en i leiligheten min midt på natten!) Jeg kan endelig få kvalitetssøvn, uten ryggsmerter.

Følg House Beautiful videre Instagram.

Hodebilde av Nathalie Kirby
Nathalie Kirby

Medvirkende forfatter

Nathalie er tidligere seniorredaktør for innholdsstrategi i House Beautiful hvor hun dekket alt fra hjemmeinnredning til siste nytt. Hun er en sosial mediaproff og er besatt av alt som har med reise å gjøre.