Sherlocks Martin Freeman forteller en kjærlighetshistorie i Vodafones juleannonse fra 2017

instagram viewer

Vi tjener en provisjon for produkter kjøpt via noen lenker i denne artikkelen.

Årets Vodafone -juleannonse spiller Martin Freeman i fem mini -episoder for å lage en Christmas Love Story.

Annonsene, hver ett minutt lange, tar betrakteren med på en reise som Sherlock stjernen Martin faller for en kvinne ved navn Clare som han møter på en plattform på en jernbanestasjon.

Det er den første kommunikasjonen (eller mangelen på) som hindrer en potensiell romantikk mellom paret - inkludert Martin som prøver å hente mot til å ringe henne - men til slutt er det det nye Vodafone Pass -tjeneste som gjør dem i stand til å kommunisere og begynne, det man håper, en kjærlighetshistorie.

Vodafone filtrerer ut hvert trinn i historien med del én (vist ovenfor) og del to (som du kan se nedenfor) allerede tilgjengelig.

Dette innholdet er importert fra YouTube. Du kan kanskje finne det samme innholdet i et annet format, eller du kan finne mer informasjon på deres nettsted.

Martin er ikke fremmed for at Vodafone -annonser nylig har spilt i teleselskapets bryllupstema 'No Roaming Charges' -kampanje.

insta stories

Så langt, forhandlere Argos og Asda har allerede avduket juleannonsene sine, og mange venter nå på den etterlengtede John Lewis-annonsen.

Se på alle juleannonsene slik de slippes her.

Få inspirasjon, ideer og råd uansett hvor du er! Følg oss på Facebook: Hus Vakre Storbritannia | Pinterest: Hus Vakre Storbritannia | Twitter: @HB | Instagram: @husvakkert

Olivia HeathExecutive Digital Editor, House Beautiful UKOlivia Heath er Executive Digital Editor på House Beautiful UK, hvor hun er opptatt med å avdekke morgendagens største hjemmetrender mens du leverer stilig rominspirasjon, små plassløsninger, enkle hageideer og turer i huset til de hotteste eiendommene marked.

Dette innholdet er opprettet og vedlikeholdt av en tredjepart, og importert til denne siden for å hjelpe brukerne med å oppgi e -postadressene sine. Du kan kanskje finne mer informasjon om dette og lignende innhold på piano.io.