Hvordan hjelpe ofre for California Wildfire

instagram viewer

Hvert element på denne siden ble håndplukket av en House Beautiful-redaktør. Vi kan tjene provisjon på noen av elementene du velger å kjøpe.

Delstaten California lider av alvorlige skogsbranner, og bildene vi ser er ødeleggende. Både Nord- og Sør -California er berørt, med 2018 som en av de mest ødeleggende brannsesongene i historien til California. I den nordlige delen av staten, Camp Fire in Paradise tok 29 liv, og over 6700 boliger og virksomheter har brent ned. To har omkommet i Woolsey Fire i Los Angeles, 370 strukturer har brent, og det er fortsatt bare 20% inneholdt. På landsbasis har 250 000 mennesker blitt tvunget til å evakuere. Her er hva du kan gjøre for å hjelpe.

På dette punktet, å sende penger er mye enklere enn å sende varer. Frivillige må bruke tid på å sortere gjennom mottatte varer, men med penger kan de umiddelbart kjøpe akkurat det som trengs.

Hvor å donere

De Amerikanske Røde Kors gir ly og emosjonell støtte til evakuerte. Send REDCROSS til 9099 for å gi en donasjon på $ 10 automatisk, eller besøk RedCross.org.

insta stories

California Community Foundation's Wildfire Relief Fund støtter ikke bare umiddelbar gjenopprettingsinnsats, men også langsiktig beredskap.

De Frelsesarmeen serverer måltider til de som er berørt av brannene.

De Los Angeles Fire Department Foundation ber donasjoner om å sette mot ryggsekker og hydreringsinnsats til de som står i front ved skogsbrannene.

Direkte lindring leverer masker, medisin og andre ressurser til helsevesenet og de første respondentene.

De Humane Society of Ventura County hjelper dyr på flukt.

De California Fire Foundation er en statlig ideell organisasjon som for tiden distribuerer nødmidler til ofre for branner gjennom sitt SAVE -program, som muliggjør brannmenn i frontlinjen for å distribuere forhåndsbetalte Mastercards for å hjelpe ofre med å komme seg gjennom de første timene etter å ha mistet hjemmene sine og eiendeler.

CrowdFund

Både GoFundMe og Google samler inn donasjoner for å hjelpe de som er berørt av brannene.

Tilby ditt hjem

Airbnb oppfordrer de som har boliger i nærheten av områder som er påvirket til å huse fordrevne innbyggere gratis. Registrer deg for å åpne hjemmet ditt her.

Butikk

Amber Lewis av Amber interiør (en kraft i Sør -California -design) er donere 100% av inntektene fra butikken hennes, Shoppe Amber Interiors, til de som er berørt av brannene.

Følg House Beautiful på Instagram.

Sienna LivermoreHandelsredaktørSienna Livermore er handelsredaktør på Hearst som dekker bestselgende produkter, hjemmeartikler, mote, skjønnhet og ting du bare ikke kan leve uten.

Dette innholdet er opprettet og vedlikeholdt av en tredjepart, og importert til denne siden for å hjelpe brukerne med å oppgi e -postadressene sine. Du kan kanskje finne mer informasjon om dette og lignende innhold på piano.io.