15 Fyll dine egne adventskalendere — Gjenbrukbar adventskalender 2023

instagram viewer

Denne magiske opplyste vinterscenen er den perfekte måten å telle ned til jul på. Den er laget av tre og har en festlig LED-scene på toppen, komplett med søte minijuletrær.

Denne vakre broderte adventskalenderen, laget av håndskåret plysjfløyel, er definitivt et luksuriøst juleminne. Du kan til og med tilpasse den med matchingen alfabetdekorasjoner.

Laget av tre, denne nydelige personlige juleadventskalenderen har 25 søte håndmalte hus som er klare til å fylles med festlige overraskelser, fra sjokolade til minileker.

Designet med Emma Bridgewater og hentet inspirasjon fra Biscuiteers sin adventskekeboks, denne Sjarmerende brodert adventskalender er et søtt juleminne som hele familien vil elske i årevis å komme.

Et rimelig alternativ er Amazons stoffhengende kalender, som kan festes til en vegg eller dør. Med et naturlig fargevalg av brunt, grønt og beige, vil det fungere godt med Skandi-inspirerte dekorasjonstemaer.

Denne trekalenderen ville være et flott familieprosjekt. Mal det i hvilken farge og mønster du ønsker, og fyll deretter det personlige treet med godbiter.

insta stories

Denne kalenderkransen har 24 sekker med pels i rødt, hvitt og grått. Bare fyll på med smakfulle godbiter og nyt.

Med 24 individuelle skuffer er dette treskapet en ideell måte å bli festlig på og lage din egen originale adventskalender eller hjemmedekorasjon. Bruk akrylmaling, tusj og glitterlim for å lage det perfekte pepperkakehuset.

Denne kort-adventskalenderen – laget av en solid pappkonstruksjon – vil glede barn hver morgen. Det er 24 skuffer for å passe spesielle adventsgodbiter inni, enten det er sjokolade eller et lite leketøy.

Kom i feriestemning med denne herlige adventskalenderen for vinterscenen fra Lights4fun. I tillegg til fem treskuffer med utskiftbare gullglitternummer, har den varmhvite LED-lys for å skape en nydelig glød i hjemmet.

Tilgjengelig å kjøpe for bare £2,49, denne fyll-din-egen-kalenderen er et glimrende alternativ hvis du ikke vil bruke en formue. Den har 24 nummererte nissesekker, perfekt for å underholde små i hele desember.

Denne stofffyll-din-egen adventskalenderen henger i rustikk hyssing og har 24 små lommer som du kan fylle som du ønsker. Vi er sikre på at barn vil elske denne.

Denne sjarmerende broderte adventskalenderen skildrer Fortnum & Masons ikoniske Piccadilly-bygning, der hver av dem tar tre dager å sy for hånd. De 25 tomme lommene er romslige nok til å oppbevare alt du måtte ønske.


Lisa Joyner er Senior Digital Writer ved House Beautiful UK og Country Living UK, hvor hun er opptatt med å skrive om hjemmet og interiør, hagearbeid, hunderaser, kjæledyr, helse og velvære, landskapsnyheter, inspirasjon til små rom og de hotteste eiendommene på markedet.


Laura Hill er Homes Ecommerce Editor for House Beautiful UK, som dekker de siste interiørtrendene og produktseriene til hjemmet. Med flere års erfaring innen hjemmeinnredning og gjør-det-selv-fokusert redaksjon, er Laura en ekspert på å finne de beste tipsene og triksene for å hjelpe deg med å skape et hjem du elsker på et budsjett.