11 adventskalendere i tre å kjøpe til jul 2023

instagram viewer

Denne vakre adventskalenderen i tre, med en nøytral hus- og skogsetting, har fem små skuffer med utskiftbare gullglitternummer. Bare fyll på med dine favorittfestlige godbiter og bytt ut tallene hver dag.

Denne vakre personlige adventskalenderen, med 24 skuffer, vil være et fantastisk tillegg til dine årlige tradisjoner. Den har en vakker skogutklippsscene og navnet du ønsker.

Det er ingen bedre måte å telle ned til juledag enn med denne Lights4fun-kalenderen. Inspirert av et tradisjonelt vintergårdshus, er det opplyst av tre varmhvite lysdioder for en nostalgisk juleglød. Hver skuff er tom for deg å fylle som du ønsker.

Denne Fortnum-kalenderen byr på en dose glede bak hver dør. Mer av et stort kjøp, den har melkesjokolademynter, folierte melkesjokoladenisser, melkesjokoladenepolitanere, naturlig fruktpektingelé og mer.

Ta med julens glød inn i hjemmet ditt med denne adventskalenderen med trestjerner. Laget av tre med naturlig finish, har den 24 nummererte bokser rundt en ramme og navnet du ønsker.

insta stories

Leter du etter et alternativ? Dette fyll-din-egen adventskalender i tre er her for å bringe litt festlig glede. Med åpen front er det 24 hus, fire dekorative grønne tretrær og to reinsdyrikoner i tre. La festlighetene begynne.

Tell ned i hele desember med dette adventskalenderhuset i tre. Den er også den perfekte gaven til små barn - fylt med mange godbiter, selvfølgelig!

Nyt en daglig godbit under nedtellingen til jul med denne adventskalenderen i tre formet som en slede. Du kan fylle hver liten skuff med en godbit. Det er en fantastisk dekorasjon, så hold den ute helt til nyttår.


Lisa Joyner er Senior Digital Writer ved House Beautiful UK og Country Living UK, hvor hun er opptatt med å skrive om hjemmet og interiør, hagearbeid, hunderaser, kjæledyr, helse og velvære, landskapsnyheter, inspirasjon til små rom og de hotteste eiendommene på markedet.