The White Companys adventskalender er tilbake for 2023

instagram viewer

Fans av The White Company gleder seg, som merkets enormt populære luksus adventskalender er tilbake og denne gangen har den flere produkter i full størrelse enn noen gang før.

Julen 2023 adventskalender vil garantert legge til litt nytelse i oppbyggingen til jul, med hver uttrekkbar skuff som inneholder en av The White Companys signatur sesongdufter eller velværeprodukter.

The White Company adventskalender

Adventskalender

The White Company adventskalender

£175 hos The White Company
Kreditt: The White Company

Når du åpner det sjarmerende frontdekselet med foliekrans, finner du 25 skuffer (ja, du får til og med en på juledag). Hver skuff inneholder enten en mini- eller en full-størrelse gjenstand, med den første og siste skuffen som de største - du kan bare finne varer i full størrelse her, men ingen titt!

Så hva kan du forvente å se i denne luksuriøse adventskalenderen? I løpet av desember vil du avdekke noen av merkets bestselgere, inkludert Nourish Cloud Cream, Fireside Fragrance Oil og Wild Mint Hand Wash.

insta stories

Du vil også bli positivt overrasket med produktene i full størrelse som tilbys. Disse inkluderer noen av The White Companys signaturlys i bestselgende dufter som Seychellene og Winter, pluss to bade- og kroppsprodukter i full størrelse. Drømmende, ikke sant?

Adventskalender

Adventskalender

Adventskalender

Nå 30% rabatt

$20 hos The White Company
Kreditt: The White Company

Verdien av alle produktene inne er totalt £273, men du kan hente din på nett for £175 – det er en imponerende besparelse på nesten £100. Dessuten kan du også prøve lykken ved å vinne en (eller en annen for en venn) ved å gå over til The White Company's Instagram-side.

Kort sagt, denne luksuriøse adventskalenderen er perfekt for å gi gaver, dele eller, vårt favorittalternativ, holde alt for deg selv. Selv om vi vil anbefale å legge en til kurven din skarpt, siden i fjor ble den utsolgt på rekordtid.

Følg House Beautiful videre TikTok og Instagram.

Hodebilde av Laura Hill
Laura Hill

Homes Ecommerce Editor, House Beautiful


Laura Hill er Homes Ecommerce Editor for House Beautiful UK, som dekker de siste interiørtrendene og produktseriene til hjemmet. Med flere års erfaring innen hjemmeinnredning og gjør-det-selv-fokusert redaksjon, er Laura en ekspert på å finne de beste tipsene og triksene for å hjelpe deg med å skape et hjem du elsker på et budsjett.