De 8 elementene ethvert mediarom trenger

instagram viewer

Når det gjelder å designe det perfekte medierommet, er det mer enn å montere en massiv TV på veggen (selv om, hei, det er en viktig del av plassen).

I motsetning til en dedikert hjemmekino, er et mediarom designet for å være et flerbruksrom designet for mer enn bare film maraton – tenk på brettspillkvelder, søndagsettermiddager tilbrakt med å heie på laget ditt, eller stille stund krøllet sammen med en god bok. Ta medierommet inn House Beautifuls 2019 hele hjem i Nashville, for eksempel. Utstyrt med koselige kroker, toppteknologi, og nyttige underholdende funksjoner, det er den perfekte blandingen av alt et mediarom skal være.

Her er hvordan du kan bli inspirert av Hele Hjemmets medierom å skape et innbydende, allsidig gjemmested i ditt eget hus.

1. En skjerm i perfekt størrelse

Stue, Rom, Interiørdesign, Møbler, Grønn, Eiendom, Salongbord, Hus, Bord, Hjem,
David A. Land

Det er ingen tvil om at en uttalende TV er en viktig del av medierommet. Større kan virke bedre, men nøkkelen er å velge en TV-størrelse som er optimal for seeravstanden din (avstanden mellom TV-en og hvor du skal sitte) slik at den ikke overvelder rommet.

insta stories

For å finne ut hvor stor TV-en din ideelt sett bør være, mål hvor mange tommer din nåværende TV er fra der du skal sitte på sofaen. Del dette tallet med 1,5 til 2,5 for å bestemme hvor mange tommer TV-en din skal være (diagonalt). For eksempel, hvis sofaen din er 100 tommer unna TV-en din, er den optimale TV-størrelsen alt fra 40 tommer til 67 tommer.

Profftips: Monter den på veggen i stedet for å bruke TV-stativet for å gi deg selv litt ekstra visningsavstand, noe som betyr at du kan bli større. Du kan kjøpe TV-fester på Amazon for $20-$40, og de er ganske enkle å installere med litt grunnleggende drilling!

2. En stor, komfortabel sofa

En plysj plass med god plass til å slappe av er din neste essensielle. Hvis du er ute etter å kose deg, er en Stressless skinnsofa akkurat slik den høres ut – synk ned i den for en helgetur eller en ettermiddagslur, og du vil kanskje aldri stå opp.

I tillegg har den god plass til å strekke seg ut alene eller dele med hele familien.

Stressless® Emma E600

Stressless® Emma E600

Stressless® Emma E600

Handle på stressless.com

3. Blackout-skjermer

Steng verden unna og skap en oppslukende seeropplevelse med mørkleggingsskjermer. Ærlig talt, de føles som høyden av luksus! De er også flotte for å kutte TV-reflekser, slik at du kan nyte et klart, levende skjermbilde når du bestemmer deg for å få litt velfortjent fri.

4. En våt bar og innebygd minikjøleskap

Rom, skap, møbler, benkeplate, eiendom, hylle, kjøkken, interiørdesign, vegg, hjem,
David A. Land

Som sett i 2019 Hele Hjemmetmediarom, en våt bar komplett med et innebygd minikjøleskap er funksjonen du ikke visste du trengte. Det er spesielt nyttig for uformell underholding – enten du har venner for å se det store spillet eller bare henger ut, er det ingen grunn til å løpe til kjøkkenet for å ta en kald en. Hvis du ikke har plass til en våt bar eller minikjøleskap, er en barvogn også en elegant touch.

5. Vintage brettspill

Når vi snakker om underholdende, gir vintage brettspill et morsomt preg på familiespillkvelder og innredningen din. Denne retro-utgaven av Clue er det perfekte tillegget til bokhyllen din eller en kul stand-in for en salongbordsbok.

Winning Solutions Clue Linen Book Vintage Edition brettspill

Clue Linen Book Vintage Edition brettspill

Winning Solutions Clue Linen Book Vintage Edition brettspill

$40 hos Amazon

6. Supermyke kastetepper

Klart, rent dekorative plagg kan gi en varm, polert touch til et rom. Men i medierommet vil du også ha tepper du faktisk kan kose deg under. Dette latterlig myke kastet har en morsom pom-pom trim. Når den ikke er i bruk, sleng den på baksiden av sofaen for å vise den, eller brett den sammen i en teppekurv.

Pottery Barn Koselig Pom Pom Throw

Koselig Pom Pom-kast

Pottery Barn Koselig Pom Pom Throw

$49 på potterybarn.com

7. En koselig lesekrok

Stue, Møbler, Rom, Interiørdesign, Eiendom, Bygning, Hjem, Bord, Hylle, Hus,
David A. Land

Medierommet i 2019 Hele Hjemmet beviser at ikke all underholdning trenger å komme fra en skjerm. Med to rygg-mot-rygg sjeselonger komplett med oppgavelys og drikkebrett, vil denne lesekroken nesten få deg til å glemme at en TV er til og med der når du går deg vill i det siste du leser. En lesekrok kan også tilby fleksible sittemuligheter når du har gjester over.

8. En elegant mediekonsoll

Fordi videospillsystemer, kabelbokser og tilfeldige fjernkontroller ikke akkurat egner seg til en avslappende atmosfære, kan du skjule stygge ledninger og enheter ved å bruke en mediekonsoll med skapdører.

Dette er også det perfekte stedet for en lydplanke, slik at du kan gjenskape den fengslende høykvalitetslyden til et full-on høyttalersystem med ett strømlinjeformet utstyr. Med en marmortopp i Carrara-stil gir denne konsollens blandede media-elementer et interessant designpreg.

cb2 Suspend II Media Console

Suspend II Media Console

cb2 Suspend II Media Console

$1099 på CB2

Følg House Beautiful videre Instagram.