55 enkle Thanksgiving-håndverksideer for voksne og barn

instagram viewer

Thanksgiving kan være en stressende høytid. Jada, det er en fantastisk tid å samles med familie og kjære for å spise god mat, men det er også den uunngåelige hektiske følelsen som følger med forberedelse og matlaging bokstavelig fest. I år foreslår vi å blande ting litt. Hvorfor ikke tenke ut ett eller to enkle Thanksgiving-håndverk å lage mens du slapper av og ser på Macy's Thanksgiving Day Parade i stedet for å slavne over en ekstra siste liten siderett eller dessert?

Enten du er barn eller voksen, er det noe så tilfredsstillende – til og med meditativt – med å starte og fullføre en fargerikt håndverk prosjekt. Det er derfor vi så etter Thanksgiving DIY-prosjekter som alle i familien din enkelt kan gjøre sammen. I tillegg til det kan forberedelsesfasen til Thanksgiving Day bli litt kjedelig for barn, så du bør gi dem noe for å holde dem opptatt. Velg et håndverk som du kan vise på Thanksgiving bord (kan vi foreslå dette søt filt kalkun?) og de vil føle at de virkelig hjelper til med måltidet.

insta stories

Hvis barna ikke bryr seg mye på festen din (eller Friendsgiving), er det mange andre ideer for voksne også på listen vår. Noen få er forhøyede klassikere, som DIY kalkundekorasjoner i tre og sesongbaserte kranser laget av filt. Men vi fant noen unike alternativer også, som PSL nåleputer og fantastiske glassmalerier laget av tre. Les videre for å finne 55 av de beste Thanksgiving-håndverkene du må prøve i år - de vil holde hele festen underholdt.