Er målet åpent på Thanksgiving? Mål Thanksgiving Hours 2023

instagram viewer

Mens vi elsker festligheten, den familie (mest av tiden), og festen på Thanksgiving, kan forløpet til ferien være mindre enn hyggelig. Menneskene som har gleden av å være vertskap løper vanligvis ærend etter ærend når Thanksgiving Day nærmer seg, enten det er for å finne de perfekte delene for å fullføre bordinnstillinger eller å nappe den største Tyrkia rundt. Disse ærendene inkluderer vanligvis en tur til en av favorittbutikkene våre: Target. One-stop-butikken for alt hjemmeinnredning og dagligvarer har en strøm av gjester som strømmer inn helt frem til onsdagen før Tyrkia-dagen. Men hva om du skjønner at du trenger noe på selve dagen? Vi vil….

i denne bildeillustrasjonen er målselskapets logo
SOPA-bilder//Getty bilder

Er Target åpent på Thanksgiving Day?

Det korte svaret er nei. I 2021, Mål annonsert butikkene vil bli stengt på Thanksgiving fremover. På grunn av pandemien og i håp om å redusere folkemengder, bestemte administrerende direktør Brian Cornell seg for å spre de ferierelaterte besparelsene i løpet av hele måneden i stedet for uken med Tyrkia-dagen. Thanksgiving-stengingen, som skjedde for første gang i 2020, var ment å være midlertidig, men Cornell sa at responsen fra Target-ansatte generelt var veldig positiv.

insta stories

Selv om selve butikken vil være stengt, vil noen arbeidere fortsatt tulle i bakgrunnen for å forsikre seg om at den påfølgende høytiden kommer av seg på riktig, mindre stressende fot. Og ikke bekymre deg - de mottar feriepenger for å gjøre opp for det!

Det gjør butikken ikke lukk tidlig på onsdagen før Thanksgiving, så alle dere natteravner vil fortsatt ha tid til å ta tak i Thanksgiving DIY materialer du trenger for å distrahere barna mens de voksne lager mat. Når det gjelder Svart fredag, Target vil være åpen for sine vanlige åpningstider fra 08.00 til 22.00. Pass på å ta den luren etter festen for å forberede deg på en lys og tidlig morgen!

Bokstavmerke
Meghan Shouse

Assisterende redaktør

Meghan er assisterende redaktør på Vakkert hus hvor hun skriver om interiørdesign, popkultur og møbler.