30 beste julebyer i USA for en magisk vinterferie

instagram viewer

Skulle du ønske at julen kunne komme mer enn en gang i året? Planlegger du høytiden rundt å se på Hallmark Channels julefilmer? Begynner du å strømme julemusikk dagen etter Thanksgiving? Hvis du svarte ja på mer enn ett av disse spørsmålene, høres det ut som om du elsker julen like mye som oss. Vi vedder på at du vil være like begeistret som oss for å rømme til en av de beste julebyer i USA som gjør hver høytid lysere og lysere.

Etter at du har pyntet hallene, laget noen morsomme feriegaver og dekorasjoner, og planla festen din, kan det være lurt å ta noen dager unna for å slappe av før julen faktisk kommer. Vi glemmer ofte hva høytiden egentlig handler om: å nyte tid med venner og familie og unne oss litt nedetid for å telle våre velsignelser. Mange julebyer er ikke tradisjonelle feriedestinasjoner denne tiden av året, så det er de vanligvis mindre overfylt, noe som gjør det enda mer å spasere gjennom butikkene og sjekke ut nye restauranter moro.

Enten du foretrekker øst- eller vestkysten, sol eller snø, har vi ideer til raske utflukter hvor du kan lade opp, gjøre litt juleshopping eller bare slappe av og slappe av. Med nydelig natur, bedårende vertshus og enestående småbyånd på alle disse destinasjonene, vil du finne en som passer for reisestilen din. Gjør det i år til et poeng å komme seg bort til en av de beste julebyene i USA for en lang helg med R&R. Det finnes ingen bedre måte å komme inn i ånden på.

insta stories