15 beste ideer til håndverkslagring 2023

instagram viewer

Uorganiserte håndverksutstyr kan få deg til å føle deg uinspirert og stresset – stort sett det motsatte av hva du ønsker fra favoritthobbyene dine. Men det er ikke lett å organisere garn, fargeblyanter, stoffrester og andre kunst- og håndverksutstyr, spesielt når du ikke har en egen hylle eller søppelkasse for hver kategori. De beste ideene til håndverksoppbevaring hjelper deg faktisk med å nyte å lage mer fordi de ser vakre og kunstneriske ut og gjør det enkelt å finne det du trenger. De vurderer også plassen din og hvordan du bruker den, slik at du kan vedlikeholde den nye oppbevaringen av håndverksrommet i mer enn en måned eller to.

For å organisere mange håndverksartikler av alle forskjellige slag, anbefaler vi dedikerer et skap til materialene hvis du er i stand til det. Men hvis du leter etter håndverk lagringsideer for små rom, en kommode, bokhylle eller serie med søppelkasser kan like godt være opp til oppgaven. Vi anbefaler også å holde sesongens håndverksutstyr ute av syne og sinn til tiden deres ruller rundt (omtrent som dine favoritt vintergensere som du lagrer for sommeren). For å lagre håndverksutstyr i en

insta stories
soverom, velg for søppelkasser under sengen eller en egen bokhylle med kurver for å sikre at hver forsyning har en plass.

En godt organisert håndverksstasjon gjør det mye enklere å finne det du trenger og holde deg i det kreative sporet. Du trenger aldri å bla gjennom en kurv full av tusjer for å finne akkurat den riktige nyansen du trenger igjen! For å vekke inspirasjon til organisasjonen din, har vi samlet de 15 beste ideene til håndverksoppbevaring for alle typer hobbyer og materialer.