70 beste ideer til innredning av peis som alltid ser stilige ut

instagram viewer

Peiser gir ikke bare arkitektoniske og visuelle intriger, men de gir hjemmet ditt et koselig sentralt knutepunkt. Enten du har en vakker moderne peis eller et pent men ikke-fungerende dekorativ antik peis, det er en klar fordel, men det kan også være en dekorasjonsutfordring. En peis er et naturlig midtpunkt, så du vil ikke at det skal se sparsomt ut, men du vil heller ikke overdrive det. Og hva om det er det beste stedet for fjernsynet å gå? Ikke bekymre deg, vi fant en løsning for det. De beste ideene til innredning av peis går langt utover feriekranser; de fungerer som en del av rommets innredningsplan for å skape balanse og tilføre polering.

Hvis du har en fungerende peis, er det viktig å ikke ofre sikkerhet for stil. Elektriske peiser bør installeres med et glassbelegg, slik at du kan fortsette å dekorere uten å bekymre deg. Hvis du har gass ved eller en vedfyrt peis, må du investere i en skikkelig peisskjerm og sikkerhetsverktøy. Hvis du bruker peisen ofte, vil du også unngå å henge dekorasjoner for nært brennkammeret for å sikre at de ikke brenner, smelter eller deformeres.

insta stories

Den vanligste måten å dekorere en peis på er ved å henge et speil eller kunst over den og pryde mantelen med sentimentale familiebilder og stearinlys. Imidlertid kan peisinnredning, og vi vil hevde bør også inkludere området rundt, vegger og ildsted. Foran fremhever vi 70 peis dekorideer fra designere som du enkelt kan integrere i hjemmet ditt.