Hvordan henge julelys utendørs som profesjonelle

instagram viewer

Pynter til jul kan bringe frem de samme følelsene mange mennesker får når de reiser: Elsk reisemålet, hater reisen. Hvis du er en som bare vil at huset skal pyntes inn Nisserelatert innredning allerede, ideen om å måtte gå ut – potensielt i iskalde – kan virkelig få deg til å grue deg til festlighetene. Vel, ikke i år. Fra nå av kommer du til å bli den absolutte mester i lysstreng takket være vår komplette guide for hvordan du henger julelys sikkert og effektivt. Vi skal hjelpe deg med å tilbringe så lite tid ute i kulden og på stigen som mulig.

Du kan bli fristet til tilkalle fagfolk å komme ut to ganger i året for oppsett og riving (og hvis du har råd, hvorfor ikke?), men vi er sikre på at du kan gjøre det selv. Det viktigste er ikke å gi opp. Du vil ikke være den eneste Scrooge i nabolaget som ikke har lys i huset sitt. Vi foreslår å kjøpe forsyninger tidlig slik at du ikke føler deg forhastet, og kanskje installere dem før det begynner å føles som en tundra utenfor. Å henge julelysene i begynnelsen av oktober betyr ikke at du må slå dem på. På samme måte, hvis du

insta stories
egentlig liker ikke å sette opp julelys år etter år, bare la dem stå oppe året rundt og koble dem til bare når julestemningen beveger deg.

Når du bestemmer deg for å henge opp de blinkende lysene, sørg for at du gjør det på en måte som er så trygg som mulig. Les nedenfor for vår guide til hvordan du enkelt kan henge opp julelysene utendørs.

Hvordan henge julelys utendørs

bredt bilde av hjemmepyntet til jul på vinterkvelden
Thomas Barwick//Getty bilder

Materialer som trengs:

  • Lysstreng
  • Lysklemmer i plast
  • Målebånd
  • Utendørs skjøteledning (valgfritt)
  • Varmlimpistol og rekvisita (valgfritt)
  • Selvklebende kroker (valgfritt)
  • Kraftinnsats (valgfritt)
  • Stige
  • Vanntett utendørs timer

Trinn én: Mål huset ditt

husfundament isolasjon med styrofoam varmeisolasjonsplate entreprenør hånd med målebånd
Lex20//Getty bilder

Før du kjøper julelys, må du måle utsiden av huset ditt. Hvis du vil henge lys rundt hele omkretsen, må du vite hvor mange fot det tar. Det krever at du går opp på stigen hvis huset ditt har gavler, men hvis taklinjen er flat, du kan spare deg selv for klatreproblemer og måle rundt bunnen av hjemmet ditt for en pen rengjøring anslag. Husk å huske hvor den nærmeste stikkontakten er plassert og legg til ekstra lengde om nødvendig for å nå den.

Når du er ferdig med å måle, kjøp din favorittstil med utendørs strenglys: vanlig hvit, gul, blinkende, istapp, regnbue – alternativene er praktisk talt uendelige.

Trinn to: Dobbeltsjekk lysene

sammenfiltrede julelys
jcphoto//Getty bilder

Det er ikke noe verre enn å henge opp julelys eller møysommelig pakke dem rundt hver gren bare for å bli møtt med absolutt ingenting når du endelig kobler dem til. Selv om ikke alle pærene er ute, er ikke ethvert brudd i lyset det vi ser etter i ferien. Så før du henger opp lysene på takrennene, gi dem en prøvetur og koble dem til for å sikre at de alle fungerer.

Trinn tre: Fest de hengende klipsene

forlengelsestrinnstige mot side av taket med en tråd av julelys
Steven White//Getty bilder

Du trenger ikke å bruke stiftepistol à la Clark Griswold. Julelys hengeklemmer gjør jobben mye enklere (og tryggere). Dette kan virke åpenbart, men vær så snill ikke fest klipsene til lysstrengen når du er oppe på stigen. Gjør det før du klatrer opp, mens du er trygg og jordet. Fest klipsene jevnt langs de lyse trådene. Vi anbefaler at du ikke plasserer dem mer enn en fot fra hverandre for skarpe linjer.

Trinn fire: Heng lysene

nærbilde av julelys på et hus
ThreeJays//Getty bilder

Igjen, og husk hvor det nærmeste uttaket er, begynn å henge lysene. Det er noen måter å gå om utsalgssituasjonen på. Du kan begynne med å feste en skjøteledning opp på siden av huset med varmt lim eller kommandokroker, slik at du ikke trenger å bekymre deg for overflødig lys som henger ned langs siden av huset ditt. nå stikkontakten, eller du kan gi skjøteledningen videre og ganske enkelt starte på baksiden av huset ditt, slik at den delen av lysene som uunngåelig henger ned for å nå stikkontakten ikke er like merkbar. Hvis du velger å bruke en kraftinnsats, sett den inn i bakken mot baksiden av huset før du setter i gang.

Nå er tiden inne for å tråkke på stigen (med noen nederst for å stabilisere den) og begynne å feste klipsene til takrenner, helvetesild, taklinje eller rekkverk. Flytt langs linjen med de forhåndsfestede klipsene dine, klatre ned fra stigen for å flytte den langs omkretsen etter behov.

Trinn fem: Plugg dem inn!

Julelys
Fotomicar//Getty bilder

På tide å nyte alt det harde arbeidet ditt! Når hver tråd er oppe, gå mot den valgte strømkilden og koble julelysene til en vanntett timer. Du trenger ikke å bekymre deg for å gå ut hver kveld for å koble dem til, og det vil holde strømkilden trygg når det regner eller snør. Nå ser stedet ditt lyst ut og lys!

Hva du trenger for å henge opp utendørs julelys
På salg
Utendørs julelys
GUSODOR Utendørs julelys
$57 hos Amazon
Utendørs staketimer
Brighttown Outdoor Stake Timer
$28 hos Amazon
På salg
Utendørs julelys
Toodour utendørs julelys
$33 hos Amazon
All-Purpose Holiday Light Clips
SEWANTA All-Purpose Holiday Light Clips
$27 hos Amazon
På salg
Utendørs lys timer
DEWENWILS Utelystimer
$15 hos Amazon
På salg
Utendørs svart skjøteledning
Huanchain utendørs svart skjøteledning
$9 hos Amazon
Utendørs lysklipp
Command Outdoor Light Clips
$13 hos Amazon$22 på Walmart
Kreditt: Amazon/Command
På salg
 En ramme 4-trinns forlengelsesstige
Soctone A Frame 4-trinns forlengelsesstige

Nå 23% rabatt

$170 hos Amazon
Selvlåsende 25-fots krafttape
Komelon selvlåsende 25 fots krafttape
$9 hos Amazon$17 på Walmart
Bokstavmerke
Meghan Shouse

Assisterende redaktør

Meghan er assisterende redaktør på Vakkert hus hvor hun skriver om interiørdesign, popkultur og møbler.