Swingers minigolfbane er en finurlig byferie

instagram viewer

Det er en hemmelig hage midt på Manhattan. Nei, vi mener ikke et skjult hjørne innenfor den vidstrakte eiendommen til Central Park eller en av de mange frodige felleshagene som er strødd over hele byen. Det er et magisk sted bare noen kvartaler sør for Empire State Building, midt i sentrum av NoMad, og det heter Swingers, Crazy Golf Club. Skjønt alle planter inne er kunstige, transporterer denne oppslukende, minisportsopplevelsen deg til det engelske landskapet, hvor du befinner deg på en 1920-talls golfklubb med lunefulle aksenter som minner om Wonderland, og utvalgt gatemat og cocktailer avhending. Dette er ikke din gjennomsnittlige minigolfbane – administrerende direktør og medgründer Matt Grech-Smith, sammen med forretningspartneren hans, Jeremy Simmonds, sørget for det.

New York er ikke det første Swingers-stedet under Grech-Smiths belte. Det er flere arenaer som spenner over to kontinenter: To baner i London og en annen i Washington, D.C. Men grunnleggerne anser ikke merkevaren for å være en kjede. "Hvert lokale er designet veldig spesifikt for utformingen og for å maksimere gjesteopplevelsen," forteller Grech-Smith

insta stories
Vakkert hus. Flaggskipstedet på Manhattan måtte være "større og bedre" enn de andre banene deres, forklarer Grech-Smith, fordi en mange mennesker kommer inn i rommet med en forutinntatt forestilling om at en minigolfbane kalt Swingers kommer til å være, vel, klebrig. I stedet finner de noe så over-the-top, det er praktisk talt Wonka-aktig.

et stort rom med bord og stoler og et stort grønt tak
c Paul Winch-Furness - Fotograf

Etter å ha tatt seg tid til å finne det perfekte stedet, fant Grech-Smith og Simmonds endelig det ideelle beliggenhet i kjelleren på Virgin Hotel, et vinduløst nivå perfekt for å skape en opplevelsesrik, industrilokale. Det 23 000 kvadratmeter store underjordiske gulvet skaper et oppslukende gjemmested, som tvinger gjestene til å gå ned et sett med upretensiøse trapper og forvandle hjørnet til et travelt, glamorøst rom. "Vi elsker å gi folk en wow øyeblikk når de går gjennom dørene," forklarer Grech-Smith.

Selv om banen kun er innenfor, er det "innendørs" og "utendørs" seksjoner for å representere klubbhusfølelsen ytterligere, og fanger estetikken til glamorøse sommerhus og bølgende hager. "På kursene går vi for frodig grønt, som betyr trær, blomster og slyngplanter overalt, og gir følelsen av en frodig, hemmelig hage," sier Grech-Smith. I barrommene har innredningen en tendens til å ha en storslått deco-følelse, med store lysekroner, fantastiske møbler og polerte tregulv.

en bygning med en stor utstilling av blomster og en stor klokke
c Paul Winch-Furness - Fotograf

Det perfekt overdådige interiøret stopper ikke bare med de fysiske dekorasjonene – teamet brukte alle mulige fot av den enorme plassen ved å projisere en gigantisk landskapsscene langs veggen. "Den løper langs Waterwheel Course og er omtrent 50 fot lang," sier Grech-Smith. "Den skildrer det bølgende Swingers-landskapet som strekker seg bort i det fjerne. Skyer driver forbi, damptog kjører langs viadukter og fugler suser forbi. Rundt 17.00 begynner solen å gå ned og så kommer stjernene ut og bygningene lyser opp."

en stor innendørs hage
c Paul Winch-Furness - Fotograf

Det eneste hinderet for å besøke den virtuelle hagen som er Swingers er aldersgrensen på 21 år. «Det fine med konseptet er dets tilgjengelighet. Du trenger ikke å ha spilt før, du trenger ingen sportslige evner, minigolf er en flott utjevning!" sier Grech-Smith. Det er tilgjengelig for rullestolbrukere, og de oppfordrer alle av alle generasjoner (over 21) til å komme innom og leke, enten det er for en første date, en kontorfest eller bare en vennegjeng som samles. "Vi har til og med hatt 80-årsfester!" han legger til.

Bokstavmerke
Meghan Shouse

Assisterende redaktør

Meghan er assisterende redaktør på Vakkert hus hvor hun skriver om interiørdesign, popkultur og møbler.