Gucci åpner restaurant i Firenze

instagram viewer

Hvert element på denne siden ble håndplukket av en House Beautiful-redaktør. Vi kan tjene provisjon på noen av elementene du velger å kjøpe.

Tiffany & Co. og Ralph Lauren er ikke de eneste luksusdesignerne med like elegante restauranter: Gucci åpnet nettopp sitt eget fasjonable spisested, Gucci Osteria, innen den nydesignede Gucci Garden i Firenze, Italia

Gucci Garden er en gjenoppfinnelse av Gucci Museo på det historiske Palazzo della Mercanzia, som dateres tilbake til 1337. Kreativ direktør Alessandro Michele designet Gucci Garden som et samarbeidsrom med dedikerte utstillingsrom, en restaurant med 50 seter og en butikk, slik at besøkende kan oppleve og fordype seg i motehistorien hus. Som alle ting Gucci, er merkets første spisekonsept italienskinspirert, utrolig elegant og umiddelbart ikonisk.

gucci hage
Gucci -hagen i Palazzo della Mercanzia.

Hilsen Gucci

Gucci Osteria ble opprettet av den verdenskjente kokken Massimo Bottura, hvis restaurant Osteria Francescana i Modena, Italia kan skryte av imponerende tre Michelin -stjerner. Menyen er påvirket av både italiensk mat og Botturas reiser rundt i verden, og legger til at besøkende vil finne tradisjonelle italienske retter med noen vendinger. Noen få menyelementer du kan forvente er en Parmigiano Reggiano tortellini, svinekjøttboller og en sjampinjongrisotto,

insta stories
i følge Harper's Bazaar. Restauranten ligger i første etasje i Gucci Garden og har spisesteder som er tilgjengelige hele dagen.

gucci
En titt innom Gucci Osteria.

Hilsen Gucci

gucci

Hilsen Gucci

Restaurant, grønt, rom, interiørdesign, bygning, bord, arkitektur, møbler, hus, spisestue,
Inne i restauranten til Gucci.

Hilsen Gucci

Palazzoen er også hjemmet til den to-etasjers Gucci Garden Galleria, som har en rekke utstillinger rom som viser en rekke Gucci -stykker, fra historiske gjenstander fra 1921 til nyere samlinger. Galleria er organisert etter tema i stedet for kronologisk, så vintage stykker er plassert sammen med nydesignede.

"Vi bestemte oss for å gjøre rommet til et laboratorium hvor du har alle elementene du kan eksperimentere kreativt med," sa kurator Maria Luisa Frisa, som designet rommet sammen med Michele. "Fortiden er i stor grad en del av nåtiden på Gucci, som er helt i tråd med Alessandros ide om merke, og faktisk hans holdning til Firenze, Guccis hjem, som han ser på som en by der historien fremdeles er levende i live."

gucci
"De Rerum Natura" i galleriet.

Hilsen Gucci

Vitrineskap, hylle, hyller, bygning, møbler, interiørdesign, bokhylle, rom, detaljhandel, samling,
"Cosmorama" i galleriet.

Hilsen Gucci

gucci
"Guccification" -rommet inne i galleriet.

Hilsen Gucci

Gucci Garden har også to salgsrom i første etasje, med Gucci -stifter i tillegg til produkter som utelukkende er designet og tilgjengelig på Gucci Garden. Besøkende kan shoppe Guccis klær og tilbehør, sammen med bøker, innredningssamlingenog enestående kreasjoner.

Interiørdesign, Rom, Bygning, Arkitektur, Møbler, Tak, Hus, Gulv, Lobby, Teppe,
Gucci Garden boutique.

Hilsen Gucci


Rød, møbler, hylle, samling,
Guccis innredningskolleksjon.

Hilsen Gucci

Fra:By og land USA

Maggie MaloneyTilknyttet digital redaktørMaggie Maloney er assisterende redaktør i Town & Country og ELLE Decor, hvor hun dekker stil, skjønnhet, smykker og de mange medlemmene av kongefamilien.

Dette innholdet er opprettet og vedlikeholdt av en tredjepart, og importert til denne siden for å hjelpe brukerne med å oppgi e -postadressene sine. Du kan kanskje finne mer informasjon om dette og lignende innhold på piano.io.