Brad og Angelina Properties

instagram viewer

Hvert element på denne siden ble håndplukket av en House Beautiful-redaktør. Vi kan tjene provisjon på noen av elementene du velger å kjøpe.

Det er ingenting som en høyprofilert kjendisskillelse for å sette internett i brann, og den tidligere Brangelina er portmanteaus høyeste profil. Mens våre medievenner kommer til bunns i splittelsen (gjorde Brad jukse på Angie med en medstjerne? Var deres divergerende karriereprioriteringer årsaken bak bruddet?) Vi er mye mer interessert i delingen av Jolie-Pitt-eiendelene.

Jolie er angivelig søker full fysisk varetekt av deres seks barn, men hva med parets ekspansive eiendomsportefølje?

Los Angeles

Boligområde, Nabolag, Landskap, Forstad, Luftfotografering, Tak, Eiendom, Hus, Hjem, Fugleperspektiv,

Familiens hjemmebase har alltid vært i Los Feliz, California, i et Craftsman -hjem som Pitt kjøpte i 1994. Gjennom årene etter hvert som deres brød har økt, har paret angivelig kjøpt flere boliger i området for både å øke kvadratmeterne og for å beskytte personvernet deres ytterligere. Når det er sagt, lever Jolie-Pitts et nomadisk liv, og barna bor for tiden i en åtte-roms leie i Surrey, nær Themsen.

insta stories

Château Miraval

Anlegg, boligområde, vannressurser, landskap, tre, naturlandskap, nabolag, hage, tomt, forstad,

Av størst betydning (etter vår mening) er Château Miraval, eiendommen og vingården i Sør -Frankrike, hvor Pitt og Jolie bandt knuten i august 2014. De kjøpte den 1200 hektar store eiendommen tilbake i 2012 for anslagsvis 60 millioner dollar, og har fortsatt sin tradisjon med vinproduksjon og produsert en lett provençalsk rosé. Ryktene fløy tidligere i sommer om at Jolie var interessert i å selge boligen, til Pitts store forferdelse. Var dette uenigheten et tegn på deres nød i ekteskapet?

New Orleans

Flagg, fasade, dør, eiendom, USAs flagg, balkong, fortau, betong, veranda, kolonne,

I fjor, paret også prøvde å losse boligen deres i New Orleans, et hjem i French Quarter, som ble kjøpt for 3,5 millioner dollar under Mondo Bongo Trust (hvorav Brad er forvalter). De la huset til salgs i fjor, og senket prisen i desember, men iflg The Times-Picayune, "den er ikke lenger oppført for salg, og Orleans Parish Assessors 'Office viser at eiendommen ikke er overført."

Spania

Vannscooter, vann, nabolag, båt, marina, hus, havn, bygning, båter og båtliv-utstyr og utstyr, boligområde,

Det er Pitt og Jolie ryktes også å ha kjøpt en villa på 3,8 millioner dollar på den spanske øya Mallorca (der Pitt har filmet allierte med den nevnte Marion Cotillard) tilbake i juni. Selv om paret ikke har bekreftet kjøpet offentlig, har lokalavisen, Diario de Mallorcameldte salget hos eiendomsmegler Alessandro Proto sier: "Det er et hus for en enslig mann, ikke for en familie."

Åtte soverom høres forferdelig stort ut for en ungkarlsunderlag, men kanskje mannen er på noe.

Fra:By og land USA

Dette innholdet er opprettet og vedlikeholdt av en tredjepart, og importert til denne siden for å hjelpe brukerne med å oppgi e -postadressene sine. Du kan kanskje finne mer informasjon om dette og lignende innhold på piano.io.