Christmas at Graceland: Home for the Holidays ble filmet på Elvis’s Memphis Home

instagram viewer

Hvert element på denne siden ble håndplukket av en House Beautiful-redaktør. Vi kan tjene provisjon på noen av elementene du velger å kjøpe.

Hallmarks siste Nedtelling til jul film, Christmas at Graceland: Home for the Holidays, oppfyller våre hjertes ønsker om en stjernespekket romantikk mot et magisk julebakgrunn.

Du har kanskje allerede gjettet det fra tittelen Hjemme for ferien finner sted på Elvis's viltvoksende Memphis -herskapshus, Graceland.

Hjemme for ferien er den tredje i en serie som finner sted i kongens etasjes hjem. De to første stjernene spilte Kellie Pickler, men denne siste delen har en helt ny rollebesetning inkludert Adrian Grenier.

christmas graceland home holidays adrian grenier kaitlin doubleday

Katherine Bomboy

Med de ferske karakterene og historien ser det ut til at den eneste likheten mellom den nye filmen og forgjengerne er, vel, Graceland.

Det er ikke vanskelig å finne ut hvorfor Graceland er et så fortryllende sted å fange julestemning. Hvert år holder herskapshuset en Julebelysningsseremoni og utsmykker forsiktig hele herskapshuset for ferien. Kongens hjem viser til og med en fødsel i naturlig størrelse og en innkjørsel dekket av hundrevis av blått lys til ære for Elvis berømte hit

insta stories
Julesang.

jul Graceland hjem helligdager

Katherine Bomboy

Selv om Graceland er det perfekte settet for en Julefilm, Hjemme for ferien ble faktisk filmet i løpet av sommeren. For å gjenopprette noe av Gracelands julestemning, jobbet mannskapet med en egen feriemagi.

jul på graceland home for the holidays

Katherine Bomboy

Sloss en 90-graders varmebølge, Hjemme for ferien ikke bare gjorde Graceland til et snølandskap om vinteren, men det forvandlet også andre steder rundt i byen, inkludert Beale Street Landing og Memphis Brooks kunstmuseum, i følge Kommersiell appell.

jul på graceland home for the holidays

Katherine Bomboy

Dette innholdet er importert fra {embed-name}. Du kan kanskje finne det samme innholdet i et annet format, eller du kan finne mer informasjon på deres nettsted.

Du kan prøve å lage din egen jul på Graceland igjen besøker herskapshuset, hvor billetter starter på $ 41 for voksne.

Alt du trenger for et kjennetegn for visningsfest

Hallmark Christmas Movies Kopp

Hallmark Christmas Movies Kopp

$11.00

KJØP NÅ
Kjennetegnende juleklær

Kjennetegnende juleklær

$18.99

KJØP NÅ
Hallmark Keepsake Ornament

Hallmark Keepsake Ornament

$31.90

KJØP NÅ
Hallmark Movies Wine Glass

Hallmark Movies Wine Glass

$10.50

KJØP NÅ

Følg House Beautiful på Instagram.

Fra:Country Living USA

Dette innholdet er opprettet og vedlikeholdt av en tredjepart, og importert til denne siden for å hjelpe brukerne med å oppgi e -postadressene sine. Du kan kanskje finne mer informasjon om dette og lignende innhold på piano.io.