Inne i "The Bachelor" herskapshus

instagram viewer

Hvert element på denne siden ble håndplukket av en House Beautiful-redaktør. Vi kan tjene provisjon på noen av elementene du velger å kjøpe.

Hver sesong av Ungkaren starter det samme: Limousiner fulle av ivrige kvinner trekker seg opp til Villa De La Vina (a.k.a. Bachelor Mansion) i Agoura Hills, California for å møte øyeblikkets mann på den nedfelte oppkjørselen. Deretter gjør hver enkelt et stunt for å prøve å gjøre et varig førsteinntrykk. Men etter at de sier "se deg inne" (så forutsigbar) får de gå opp til ekte etter vår mening stjernen i showet.

Siden 2006 har hele 11 bachelor- og bacheloretter vært vertskap for sitt mannskap med håpefulle i dette 7590 kvadratmeter store herskapshuset. Det kan høres ut som mye, men når du tenker på hvor mange mennesker som bor inne i seks soverom og ni bad samtidig, skjønner du at det ikke er det. I følge Trulia, over 290 deltakere har bodd i det gjennom årene, og når de gjør det, får de bare 253 kvadratmeter boareal i gjennomsnitt-som sannsynligvis føles enda mindre når du er sammen samme person.

insta stories

Godt det er rikelig med utendørs plass (9,3 dekar) og et gigantisk basseng for å holde menn og kvinner underholdt. Boligen er for tiden på markedet for 7,4 millioner dollar, og etter å ha sett nærmere på detaljene må vi innrømme at det er mye du ikke ser på TV. Til å begynne med, hvem visste at det var et chevronmønster på kjøkkenhetten? Og hvorfor ser vi aldri noen spille piano i stua?

Ta en titt og se selv:

Tre, rom, gulv, interiørdesign, gulv, vindu, løvtre, stue, tregulv, tak,

Trulia

Tre, flagg, interiørdesign, belysning, rom, gulv, løvtre, gulv, beis, tregulv,

Trulia

Belysning, interiørdesign, blomsterpotte, rom, eiendom, tak, interiørdesign, lysarmatur, eiendom, husplante,

Trulia

Tre, rom, interiørdesign, gulv, løvtre, møbler, gulv, bord, beis, interiørdesign,

Trulia

Tre, gulv, rom, interiørdesign, gulv, tregulv, tregulv, sofa, tak, laminatgulv,

Trulia

Eiendom, bygning, eiendom, Hacienda, eiendom, hus, gårdsplass, landskapsarbeid, hjem, uteplass,

Trulia

Eiendom, svømmebasseng, eiendom, bygning, Hacienda, eiendom, resort, villa, reflekterende basseng, hus,

Trulia

h/t Trulia

Lauren Smith McDonoughSeniorredaktørLauren er seniorredaktør i Hearst.

Dette innholdet er opprettet og vedlikeholdt av en tredjepart, og importert til denne siden for å hjelpe brukerne med å oppgi e -postadressene sine. Du kan kanskje finne mer informasjon om dette og lignende innhold på piano.io.