Slik ser et lite hus ut på en million dollar

instagram viewer

Hvert element på denne siden ble håndplukket av en House Beautiful-redaktør. Vi kan tjene provisjon på noen av elementene du velger å kjøpe.

En dollar går ikke så langt i disse dager... og det gjør tilsynelatende ikke en million. I hvert fall når du snakker om eiendom. Slik er tilfellet for dette sjarmerende 410 kvadratmeter store hjemmet i Mission Beach-området i San Diego. Selv om det bare har ett soverom og ett bad, har det lille hjemmet en heftig prislapp på $ 1.050.000.

Når du ser plasseringen, kan du på en måte begrunne prisen. Det er noen få skritt unna en av de vakreste strendene i området. Her er bare en av de mange flotte utsikten i nabolaget:

Dette innholdet er importert fra Instagram. Du kan kanskje finne det samme innholdet i et annet format, eller du kan finne mer informasjon på deres nettsted.

Se på Instagram

En strandparti er en sjeldenhet i dette området. Oppføringen på San Diego MLS nettsted SANDICOR bemerker at dette er "en av de siste pakker med vannstengning som ikke er revet." Mens du kunne oppgradere eiendommen, liker vi den koselige, vintage stemningen i det nåværende hjemmet. Ta en kikk:

insta stories

Million dollar liten hjeminngang

SANDICOR

Million Dollar Tiny House Living Room

SANDICOR

Tiny Home Soverom

SANDICOR

Så er det bakgårdsstranden din:

Tiny House Beach

SANDICOR

Den typen lett tilgang? Uvurderlig.

For mer, besøk Estately »

Dette innholdet er opprettet og vedlikeholdt av en tredjepart, og importert til denne siden for å hjelpe brukerne med å oppgi e -postadressene sine. Du kan kanskje finne mer informasjon om dette og lignende innhold på piano.io.