Reba McEntires hjem i Tennessee ble nettopp markert til en vanvittig lav pris

instagram viewer

Hvert element på denne siden ble håndplukket av en House Beautiful-redaktør. Vi kan tjene provisjon på noen av elementene du velger å kjøpe.

Reba McEntires hus i Nashville-området er tilbake på markedet - og denne gangen, for en brøkdel av den opprinnelige prisen. Men det som kan se ut som en god avtale, er faktisk ganske trist, eller som Realtor.com uttrykker det, en "eiendomstragedie."

Dette innholdet er importert fra YouTube. Du kan kanskje finne det samme innholdet i et annet format, eller du kan finne mer informasjon på deres nettsted.

Her er hva som skjedde: Sangeren, som var bare nominert til en CMA for Årets kvinnelige vokalist, bodde tidligere i det 12 816 kvadratmeter store herskapshuset på det som da var 83 dekar i Libanon, Tennessee, sammen med sin eksmann, TV-produsent Narvel Blackstock. Men, dessverre, etter de deler seg, Satte McEntire eiendommen ved sjøen, kalt "Starstruck Farm", på markedet for 7,9 millioner dollar. Der satt den, tilbudsløst, i nesten et år, før countrystjernen solgte den til en eiendomsutvikler for bare 5 millioner dollar i juli.

insta stories

Denne utvikleren, Paul Burch, selger nå det samme syv-romshuset på 175 Cherokee Dock Road for 2,95 millioner dollar. Hvorfor den reduserte prisen? Fordi landet også er blitt skåret i 15 mindre tomter, hvor nye hus vil bli bygget og potensielt selges for så mye som $ 140 000 per bolig, rapporterer Realtor.com. Ifølge Tennessean, ble planen godkjent av The Wilson County Planning Commission. Noen sier nå at McEntire gikk glipp av en smart forretningsmulighet for å gjøre det samme.

Men med to Grammy Awards under beltet og en formue på 95 millioner dollar, trenger ikke McEntire egentlig å dabbe i eiendom. Selvfølgelig har den som kjøper herskapshuset nå bare 7,9 dekar land i stedet for den opprinnelige 83 - men vi vil fortsatt si at det ikke er noe å snu nesen på!

Trapper, rekkverk, eiendom, gulv, interiørdesign, baluster, rom, bygning, arkitektur, gulv,

youtube

Rom, bygning, eiendom, interiørdesign, tak, møbler, hjem, stue, eiendom, bjelke,

youtube

Benkeplate, rom, eiendom, møbler, skap, bygning, kjøkken, tak, interiørdesign, hjem,

youtube

Rom, møbler, eiendom, tak, interiørdesign, soverom, gardin, bygning, hjem, vindusbehandling,

youtube

(t/t: Realtor.com)

Fra:Country Living USA

Taysha MurtaughLivsstilsredaktørTaysha Murtaugh var livsstilsredaktør på CountryLiving.com.

Dette innholdet er opprettet og vedlikeholdt av en tredjepart, og importert til denne siden for å hjelpe brukerne med å oppgi e -postadressene sine. Du kan kanskje finne mer informasjon om dette og lignende innhold på piano.io.