Dette nederlandske strandhuset har et uventet utseende

instagram viewer

Hvert element på denne siden ble håndplukket av en House Beautiful-redaktør. Vi kan tjene provisjon på noen av elementene du velger å kjøpe.

Selv om det er unektelig nydelig, har strandhjem en tendens til å holde seg til noen få designklisjeer. Det er vanligvis sisal -tepper, drivved -dekor, hvite møbler med dekk og en palett med myk blues. Det betyr ikke at vi ikke elsker denne stilen, selvfølgelig. (Vi tror det er en av de mest beroligende ordningene der ute.) Men hvis du leter etter en mer eklektisk opplevelse av kystinnredning, er dette nederlandske hjemmet det.

Som de fleste strandeiendommer er prislappen bratt, kl omtrent $ 1,963,424 for den palatiale eiendommen med to bad og to bad. Huset rundt 1907 ble renovert i 2006, noe som bevarte de originale detaljene mens du åpnet rommet litt. Vår favorittfunksjon må være glassveggene, som gir rommene en følelse av personvern mens de lar lyset strømme gjennom. Det uvanlige taket i trepaneler er imidlertid et nært sekund.

Her er en nærmere titt på det fantastiske hjemmet:

insta stories
Nederland utvendig

Christie's International Real Estate

Nederland interiør

Christie's International Real Estate

Nederlandens hjem

Christie's International Real Estate

Nederlandens hjem

Christie's International Real Estate

Soverom i Nederland

Christie's International Real Estate

[via Dempet

Dette innholdet er opprettet og vedlikeholdt av en tredjepart, og importert til denne siden for å hjelpe brukerne med å oppgi e -postadressene sine. Du kan kanskje finne mer informasjon om dette og lignende innhold på piano.io.