Hvordan lage en stilig tavleplanlegger

instagram viewer

Vi tjener en provisjon for produkter kjøpt via noen lenker i denne artikkelen.

Ta din organisasjon og kreative ferdigheter til et nytt nivå med en måltidsplanlegger for tavler for hjemmet ditt.

Enten du vil organisere måltidene dine bedre eller bringe strukturen i ditt travle liv, er en måltidsplanlegger det perfekte valget for enkeltpersoner og familier. Og det trenger ikke engang å brukes som måltidsplanlegger - hva med en tavle for å skrive ned gjøremål? Eller viktige notater for uken?

Følg denne guiden fra teamet på Rust-Oleum:

Hva trenger du:

  • Middels tetthet fiberplate (MDF)
  • Malere tape
  • Tavlemaling
  • Møbel i metall
  • Metallisk bladpenn
  • Kritt

Følg denne trinnvise veiledningen

1. Ta et stykke MDF og kutt til den størrelsen du ønsker at diagrammet skal være. Kontroller alltid at overflaten du maler er helt ren, tørr og fri for støv; hvis ikke, tørk den av og la den tørke helt før du starter.

2. Begynn med å male MDF med et strøk Rust-Oleum tavlemaling. Når det første laget er tørt, fortsetter du med et nytt strøk med maling.

insta stories
Rust-Oleum Tavle Måltidsplanlegger

Rust-Oleum

3. Når malingen er helt tørr, masker du av en 2 cm kant med malere tape og male to strøk Rust-Oleum Metallic Finish møbelmaling i gull. Før andre strøk er helt tørt, må du fjerne maskeringstapen forsiktig for å unngå at malingen sprekker.

Rust-Oleum Tavle Måltidsplanlegger

Rust-Oleum

4. Mål mellomrommet du har og del det med syv for å gi deg linjesplittingen for hver ukedag. Bruk en blyant der du må tegne linjene, og gå deretter forsiktig over med Rust-Oleum metallisk bladpenn i gull.

Rust-Oleum Tavle Måltidsplanlegger

Rust-Oleum

5. For å lage ukedagene, enten sjablong eller frihånd hver bokstav ved hjelp av bladpennen og deretter tegne en vertikal linje til siden av bokstavene for å definere det kritt-kompatible området.

Og der har du det - nå er det på tide å planlegge!

Rust-Oleum Tavle Måltidsplanlegger

Rust-Oleum

Få inspirasjon, ideer og råd uansett hvor du er! Følg oss på Facebook: Hus Vakre Storbritannia | Pinterest: Hus Vakre Storbritannia | Twitter: @HB | Instagram: @husvakkert

Dette innholdet er opprettet og vedlikeholdt av en tredjepart, og importert til denne siden for å hjelpe brukerne med å oppgi e -postadressene sine. Du kan kanskje finne mer informasjon om dette og lignende innhold på piano.io.