Den bestselgende SafeRest Madrass Protector er bare $ 25 på Amazon

instagram viewer

Hvert element på denne siden ble håndplukket av en House Beautiful-redaktør. Vi kan tjene provisjon på noen av elementene du velger å kjøpe.

Madrasser pleier å være ganske dyre, så å dekke dem med en legit madrassbeskytter er avgjørende for å holde sengen din trygg mot søl og vannskader. I tillegg hjelper de med å holde allergener ute (flott for alle med små bihuler!). Og mens madrassbeskyttere kan bli litt dyre, er det ett deksel på Amazon som er helt rimelig-og veldig godt elsket av kundene.

KJØP NÅSafeRest Premium Madrass Protector, Twin, $ 24,95, Amazon

Med mer enn 30 000 anmeldelser og en 4,5 av 5 -stjerners vurdering er SafeRest Premium allergivennlig vanntett madrassbeskytter er helt klart en kundefavoritt, og det beste er at prisen varierer fra bare $ 24,95 (for en tvilling eller tvilling XL) til $ 34,95 (for en konge eller en kong i California). En full størrelse SafeRest madrassbeskytter er $ 25,95, og dronningen er $ 26,95. Og alle passer til madrasser opp til 14 tommer tykke.

insta stories

Dette innholdet er importert fra {embed-name}. Du kan kanskje finne det samme innholdet i et annet format, eller du kan finne mer informasjon på deres nettsted.


SafeRest Premium Madrass Protector, Twin

Amazon

$28.70

KJØP NÅ
Disse madrassbeskyttere er vinylfrie og har en bomullsfrottéoverflate med membranbelegg for å holde dem vanntette, pluss at de er allergivennlige og designet for å holde støvmidd, allergener og bakterier ute. Å, og de vil beskytte madrassen din mot søl og svetteflekker (fordi, innrøm det: Nattesvetten er ekte).

Ifølge produktsiden på Amazon er denne beskytteren også designet for ikke å endre følelsen av madrassen din, og den kommer med 10 års garanti.

Hvis du fremdeles ikke er solgt, må du vite det én anmelder kona faktisk gikk i arbeid uventet og fødte på sengen sin -og SafeRest-trekket holdt madrassen helt rotfri. Nå er det imponerende.

Følg House Beautiful på Instagram.

Brittney MorganMarkedsredaktør, House BeautifulBrittney Morgan er en kjent havfrue og en jomfru med en forkjærlighet for håndverk, rød leppestift og å kjøpe altfor mange kasteputer.

Dette innholdet er opprettet og vedlikeholdt av en tredjepart, og importert til denne siden for å hjelpe brukerne med å oppgi e -postadressene sine. Du kan kanskje finne mer informasjon om dette og lignende innhold på piano.io.