15 beste interiørdesign -apper i 2021

instagram viewer

Tydelig, men må angis. Når du ikke vet hvor du skal begynne, starter du med Pinterest. Ikke bare kan du rulle for tonnevis av inspirasjon, men du kan dele tavler med andre medlemmer av husstanden din (eller interiørdesigneren din!).

LAST NED NÅ

Ingen verktøykasse? Ikke noe problem. For $ 2 kan du få en loddrett bob, overflatenivå, boblenivå, stålmåler og stållinjal på forespørsel.

KJØP NÅ

Chairish er en favoritt blant designere og vintageelskere overalt, og er en enkel plattform for kjøp og salg av (gjennomgått!) Møbler fra hele verden. Når du har scoret en god deal, lover vi at du blir avhengig!

LAST NED NÅ

I likhet med Chairish, er 1stdibs en online markedsplass for vintagevarer. Søk her etter autentiske ikoniske møbler, med gjenstander som går fra midten av århundret til art deco og rokoko.

LAST NED NÅ

Det elskede designmerkets app er en skattekiste for stoff- og tapetdesign som går flere tiår tilbake. Designere med handelskontoer kan bruke den til å legge inn bestillinger, men enhver designentusiast vil like å bla gjennom arkivene - og finne inspirasjon til hjemmeprosjekter.

insta stories

LAST NED NÅ

Du kjenner sannsynligvis allerede Wayfair som en kilde til omtrent alle slags møbler på planeten, og appen deres gjør det veldig enkelt å handle etter kategori, merke, stil eller rom.

LAST NED NÅ

CNN kalte dette Wikipedia for interiørdesign, så det må være øverst i ditt hjemmedesign -apparsenal. Den har 16 millioner+ høyoppløselige bilder av interiør (og eksteriør!). Du kan dele bildene eller kommentere dem, handle fra over 10 millioner produkter, lese anmeldelser, spare fra utvalgte salg, og til og med bruke funksjonen View in My Room 3D for å se hvordan produktene ville se ut i din rom. Føler du deg overveldet? Bruk appen til å søke etter en designer å leie!

LAST NED NÅ

Denne appen vil ha ryggen når du har et desperat behov for en interiørarkitekt, men har et stramt budsjett. Velg en designer (eller en quiz vil matche deg med en), tilpass designet ditt og samarbeid om ideer sammen, og motta deretter en visualisering av det ferdige rommet ditt. Du kan til og med handle en kuratert liste over produkter.

LAST NED NÅ

Ingenting sier klebrig som feiljustert veggkunst. Få rommet ditt til å se så polert ut som mulig med denne appen som hjelper deg med å nivåere, måle vinkler, kontrollere vertikaliteten til en vegg eller justere møbler.

LAST NED NÅ

Hvis du ser en farge du liker, ta et bilde, og denne appen fra Benjamin Moore gir deg foreslåtte malingsalternativer for å matche den. Den har mer enn 3300 malingsfarger i rotasjon, så du vil garantert ha alternativer du vil elske.

LAST NED NÅ

Denne appen er en go-to for interiørdesigner. Det blander moodboards, handlelister, spesifikasjoner og kappeark i ett, så prosjektledelse blir mye mer sømløs.

LAST NED NÅ

Ta et bilde av plassen din, og denne appen vil gjøre den til en planløsning. Du kan til og med eksportere dem i PDF, JPG og DXF for å dele med designere eller eiendomsmeglere.

LAST NED NÅ

Hvis du har problemer med å holde orden når det gjelder alt hjemme, trenger du denne appen. Den sender deg personlige påminnelser, gir deg instruksjoner for DIY -prosjekter, gir rengjøringstips og ideer om interiørdesign. BRB, laster ned nå.

LAST NED NÅ