42 beste interiørdesignere på Instagram

instagram viewer

Lyse, luftige, moderne rom fra en Los Angeles -basert designer.

Sarah Yates Mora er forfatteren bak bloggen, A House In The Hills. En fotograf og interiørdesigner, bildene hennes har en lys og luftig, nesten eterisk kvalitet-og rommene i seg selv er swoon-verdige. Hvis boho er syltetøyet ditt, er dette kontoen du skal følge.

se mer på Et hus i åsene.

Advarsel: Denne feed er ikke for fargen sjenert. Gul, grønn, korall - bokstavelig talt går alt, og hans super morsomme og lyse hus får deg til å ønske å bestille en tur til New Orleans ASAP.

se mer på Gammelt splitter nytt.

I likhet med Amber Lewis, handler Jenni Kayne om California-kul innredning, men med større vekt på enkelhet og naturlige elementer. Det er moderne minimalisme på sitt mest elegante. Å, og i tillegg til å vise frem gorg -rom, kan du også kjøpe mange av brikkene i dem fra nettbutikken hennes. Fortsett og ta alle pengene våre.

se mer på Jenni Kayne.

Det er ingen mangel på iøynefallende interiør på dette feedet, men vår favorittdel er at ikke bare er Mandi Gubler dekorere disse mellomrommene, men hun får også hands-on med seriøse DIY-renoveringer-som disse vanvittige kjøkkengulvene fliser.

insta stories

se mer på Vintage Revivals.

Ta alt du tror du føler om sørlige interiører og kast det ut av vinduet. Den interiørdesigneren i Alabama tar den tradisjonelle innredningen og gjør den morsom, moderne og seriøst sexy. Han er også en kunstner, så moderne kunstfans, du trenge dette fyller opp feedet ditt.

se mer på William McLure.

Mollie beskriver sin designestetikk som moderne kysteklektisk, så du finner lyse, luftige mellomrom i flere dager på feedet hennes. Hun bygde nettopp sitt tredje hus, og vi dør over den avslappede, naturlige stemningen.

se mer på Design elsker detaljer.

Selv om den californiske designerens favorittfargepalett er mud, svart og hvit, får hun det når hun leker med farger Ikke sant. Forvent mange moderne interiører (og vintage tekstiler) på denne feeden.

se mer på Finérdesign.

Mann og kone -teamet bak Studio McGee vil fylle feeden din med lyse, rene og samlede rom som setter en blanding av stiler sammen på en gjennomtenkt måte. Estetikken deres er vakker, men helt tilgjengelig.

se mer på Studio McGee.

Hvis du elsker Emily Henderson, kan du gå og følge Brady Tolbert, pronto. Han er hennes kreative regissør, men en designer i seg selv, så forvent en lignende estetikk, men med litt mer maskulin energi.

se mer på Brady Tolbert.