Her er den riktige måten å dekorere jordfarger på

instagram viewer

Å velge en nøytral, jordaktig malingsfarge kan være overveldende. Når det er sagt, kan du ikke gå galt med en beige maling som har grå undertoner. Det er et flott bakteppe for et lykkelig rom som inngangsmåten som er avbildet her. Designet av Janie Molster, viser foajeen kule lavendelakenter som slår opp og utfyller det rolige bakteppet.

For en lignende allsidig og kjølig tonet jordfarge, prøv Farrow & Ball's Ammonite.

KJØP NÅ

Varme nyanser kan være de første jordfargede nyansene du tenker på, men ikke se bort fra kule undertoner heller. Ta dette lysegrå rommet designet av Julie Rootes for eksempel. De grå veggene har en blå fargetone som balanserer pent fra spisebordet med skifer. Rike tregulv utfyller plassen og skaper et beroligende område.

For en like rolig jordfarget malingfarge, prøv Benjamin Moores Silver Half Dollar.

KJØP NÅ

Dette soverommet designet av Nina Farmer er det rustikke drømmer er laget av. Den brente oransje malingen begrunner plassen og skinner mot onyks-, beige- og terrakotta -aksentene, noe som skaper et intimt tilfluktssted. Hvis du graver mot jordfarger, men sliter med å matche innredningen, velger du teksturer som finnes i naturen, som du ser her med persienner, kommode og sengestel.

insta stories

For en lignende polert jordfarget malingsfarge, prøv Behr's Maple Glaze.

KJØP NÅ

De sier at motsetninger tiltrekker seg, og denne spisestuen designet av Kristen McCrory beviser det sant. De rosa-brune veggene har en rødaktig undertone som umiddelbart varmer opp rommet. Naturlig lys gjør at rommet føles lyst, mens de gressgrønne stolene gir en slående sidestilling. Plassen er en sømløs blanding av klassisk, tidløs innredning, mens morsomme farger og mønstre fyller rommet med personlighet.

For en lignende støvete jordfarget malingfarge, prøv Farrow & Ball's Crimson Red.

KJØP NÅ

Hjemmet er uansett hvor denne brune, jordnære malingsfargen er, fordi det ikke blir mye mer hjemmekoselig enn denne stuen. De rike, dype tonene i malingen, pluss den sorte bokhyllen og det røde mønstrede teppet, oppfordrer deg til å slite deg ned med en bok eller slå deg til ro. Messingakenter trekker møblene sammen, slik at plassen ser enhetlig ut og føles fortryllende.

For en lignende ristet brun malingfarge, prøv Benjamin Moores ristede kaffebønner.

KJØP NÅ

Hvis din interiørdesignstil er mer lys, hvit og moderne, betyr det ikke at jordfargede malingsfarger er uaktuelle. Bare se på dette badet designet av Zoe Feldman. De sprø hvite og elegante gullene balanseres ut av den treaktige blågrønnfargen. Det binder plassen umiddelbart sammen og får det til å føles intimt.

For en lignende dypgrønn malingfarge, prøv Benjamin Moores Forest Green.

KJØP NÅ

Rødt kan virke som en skremmende farge å bruke, men frykt ikke. Med de riktige komplementene kan det faktisk få et rom til å føles jordnært og organisk. Dette luksuriøse sengegavl av skinn, tregulv og nattbord i rått tre, føles virkelig som en avslappende flukt fra galskapen utenfor. Rød og brun, spesielt skinn, passer perfekt.

For en lignende mettet klassisk rød, prøv Behr's Fire Cracker.

KJØP NÅ

Røykfarger er en oppgave for å varme opp et rom. Og når det gjelder å designe en kvist, kantete alkove, er en dypgrå no-brainer. Leanne Ford gjorde nettopp det med dette barområdet. Den mørke, grublende fargen på skapene og det urolige trebordet gir gammeldags, antikk stemning. I tillegg gir de innebygde hyllene mulighet for litt morsomt tilbehør.

For en lignende grublende jordfarget malingsfarge, prøv Benjamin Moores New Providence Navy.

KJØP NÅ

Hold det koselig med denne beroligende lilla malingfargen. Det er interessant og uventet uten å være for in-your-face. Skyggen har en grå undertone, så den fungerer perfekt med sengetøyet i dette rommet designet av GRT Architects. Varme trekanter skaper en fin kontrast, eller lys opp den med krom -aksenter for et mer moderne uttrykk.

For en like allsidig og herlig jordfarget malingsfarge, prøv Benjamin Moores Sea Life.

KJØP NÅ

Kan du ikke bestemme deg for om du vil at stemningen skal være varm og hjemmekoselig eller lys og lys? Kombiner begge for et beroligende soverom, som dette designet av Regan Baker. Den blå skiferdelen av veggen spiller fint mot det hvite. For å gi rommet en mer naturlig følelse, legg til noen tre -aksenter gjennom.

For en lignende beroligende og fredelig jordfarget malingsfarge, prøv Benjamin Moores Stillwater.

KJØP NÅ