Beautiful House

Design Inspirasjon

Årets farge Behr 2018

instagram viewer

Hvert element på denne siden ble håndplukket av en House Beautiful-redaktør. Vi kan tjene provisjon på noen av elementene du velger å kjøpe.

De siste årene har hvite og nøytrale har styrt malingens verden. Behr er ikke den som følger ledelsen, og det er derfor de navngav I øyeblikket T18-15 som årets første farge noensinne. I den, granblå, myk grå og frodig grønn samles for å fremkalle en følelse av helligdom og avslapning.

"In The Moment taler til vårt samfunns ønske om å koble fra og være til stede," sa Erika Woelfel, visepresident for farger og kreative tjenester på Behr. "Den krysser flere designstiler - global, kystnær, moderne - og passer godt sammen med andre dempede farger å lage harmoni for interiør eller eksteriør. "Vi kan ikke bestemme om vi foretrekker denne nyansen inne eller ute, fordi begge er det slående.

årets behr farge

behr

behr

behr

årets behr farge

behr

Denne "nøytralblå", som Woelfel beskriver det, får en helt annen tone avhengig av fargene du parer den med. Når den brukes som en lys pop i et stort sett mørkt rom, føles det rolig og formelt.

insta stories
behr

behr

Når den er kombinert med hvitt og lyst naturlig tre, blir fargen imidlertid energisk og levende, noe som gir en innbydende uttalelse på utsiden av et hjem.

behr

behr

Behr anbefaler å bruke Kombucha T18-06, Wabi-Sabi T18-10 eller Soul Search T18-14 med In the Moment for å skape en ro miljøet, deretter med de andre nyansene i resten av hjemmet ditt for å skape en generell følelse av balansere.

Hvis du synes sammenkoblingsmaling er skremmende, har Behr mer hjelp for deg. De skapte en full Fargetrender i 2018, som inneholder 20 nyanser de spår vil bli enorme i månedene som kommer.

Liker du hva du ser? Alle fargene er tilgjengelige i dag utelukkende på The Home Depot butikker på landsbasis.

Relaterte historier

Disse 18 fargetrendene dominerer 2017

25+ fantastiske malingsfargeideer for hjemmet ditt

De første fargespådommene 2018 er supermørke

Lauren Smith McDonoughSeniorredaktørLauren er seniorredaktør i Hearst.

Dette innholdet er opprettet og vedlikeholdt av en tredjepart, og importert til denne siden for å hjelpe brukerne med å oppgi e -postadressene sine. Du kan kanskje finne mer informasjon om dette og lignende innhold på piano.io.